Τζώρτζια Κεφαλά: Δεν υποστηρίζω το κόμμα των Σπαρτιατών

Απαντήσεις έδωσε σχετικά με το κόμμα των «Σπαρτιατών» η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Τζώρτζια Κεφαλά, με ανάρτησή της, σε συνέχεια των δηλώσεών της που συζητήθηκαν, σε τηλεοπτικό κανάλι.

Υπενθυμίζουμε οτι είχε πει : «Οι “Σπαρτιάτες” αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας που θέλει να προχωρήσει λίγο πιο δυναμικά (…) δεν συμφωνώ με όλες τις θέσεις. Μπορώ να πω πως διαφωνώ με τι περισσότερες (…) Ο δυναμισμός δεν έχει να κάνει με την επιβολή, έχει να κάνει με τον διάλογο. Δεν θεωρώ τις μεθόδους τους δόκιμες» είπε η Τζώρτζια Κεφαλά.

Η ανάρτηση της βουλεύτριας της Πλεύσης Ελευθερίας:

«Επειδή έχει γίνει ένας απίστευτος μύλος επιθέσεων, στηρίξεων και αντιπαραθεσεων στις οποίες δεν μπορώ να απαντήσω επειδή βρίσκομαι σε ψηφοφορία στη Βουλή, να σας πω ρητά και κάθετα πως φυσικά και δεν υποστηρίζω το κόμμα των Σπαρτιατών! Πως θα μπορούσα αλλωστε να στηρίξω κάτι που από θέση,φύση, αποψη,είναι εντελώς αντίθετο με τα πιστεύω και τη στάση ζωής μου όλα αυτά τα χρόνια! Αντί όμως να χρησιμοποιώ τους γνωστούς αφορισμούς που βάζουν όλοι ως καραμέλα στο στόμα, αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σπρώχνει μια ομάδα ανθρώπων να τους ψηφίζει. Το ότι είναι ανιστόρητοι όπως θέλουν να τους προσαπτουν; Το ότι είναι αμόρφωτοι; Κομπλεξικοι;Μαθαινουν 3 λεξεις Ελληνικα και μετα ειναι απογονοι του Λεωνιδα; Σας αρκούν σαν απαντήσεις αυτά, και μετά κοιμόσαστε ησυχοι που διαφοροποιησατε τον εαυτό σας και τη θέση σας; Το θέμα είναι να καταλάβουμε τον μηχανισμό που οδηγεί στο φασισμο. Έτσι θα νικηθει. Κύριε Λιαγκα δεν ασχολούμαι μαζί σας».


Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως