{ Τελευταία νέα }

Upskirting»: Ποινικό αδίκημα πλέον στη Γερμανία οι φωτόγραφίες κάτω από τις φούστες των γυναικών


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Upskirting»: Ποινικό αδίκημα πλέον στη Γερμανία οι φωτόγραφίες κάτω από τις φούστες των γυναικώνΠοινικό αδίκημα πλέον στη Γερμανία οι φωτόγραφίες κάτω από τις φούστες των γυναικών

Ποινικό Αδίκημα  αναμένεται να γίνει στη Γερμανία το να τραβά κανείς φωτογραφίες κάτω από τις φούστες ή τα φορέματα των γυναικών χωρίς συναίνεση. Η κυβέρνηση της χώρας αποφάσισε να στηρίξει το σχετικό νομοσχέδιο, ακολουθώντας την απόφαση της Βρετανίας όπου θεωρούνται παράνομες, οι φωτογραφίες «upskirting».
 
Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο εκπρόσωπος Τύπου της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ τόνισε πως: «Η παραγωγή φωτογραφιών και βίντεο, που εικονίζουν απόκρυφα σημεία άλλων προσώπων, τα οποία φωτογραφήθηκαν ή βιντεοσκοπήθηκαν, χωρίς την άδειά τους, κάτω από τα ρούχα τους θα αποτελεί ποινικό αδίκημα».
Το φαινόμενο της φωτογραφίας κάτω από φούστες δεν περιλαμβανόταν στον ποινικό κώδικα μέχρι σήμερα γιατί οι γυναίκες συνήθως δεν αντιλαμβάνονταν τη στιγμή που τις φωτογράφιζαν και ο δράστης δεν τις άγγιζε. Μέχρι στιγμής το upskirting θεωρείτο πλημμέλημα και ο δράστης τιμωρείτο μόνο αν ο δράστης άγγιζε το θύμα ή το προσέβαλε και το ταπείνωνε.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ