{ Μουσική }

Urban Festival στη Μονή Λαζαριστών

Κάθε πόλη έχει το δικό της soundtrack, το Urban είναι το soundtrack της δικής σου!


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Urban Festival στη Μονή Λαζαριστών

Χώρος: Μονή Λαζαριστών
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη, 56430
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Μονή Λαζαριστών
Τιμή: από 10.00
Ποιοι: Γιάννης Αγγελάκας, Βέβηλος, Τζαμάλ, Μικρός Κλέφτης
Πότε: 28/06/2019
Ημέρες & Ώρες
Παρασκευή: 17:00
Σάββατο: 20:00

Το Urban Festival ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, στη ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ. Κάθε πόλη έχει το δικό της soundtrack, το Urban είναι το soundtrack της δικής σου!

Το Urban Festival ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, στη Μονή Λαζαριστών.
Κάθε πόλη έχει το δικό της soundtrack, το Urban είναι το soundtrack της δικής σου!
Το Urban Festival έρχεται για ένα διήμερο στη Θεσσαλονίκη για μια συναυλιακή «φωτιά» στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Ιουνίου!

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου υποδεχόμαστε τον Γιάννη Αγγελάκα, τον καλλιτέχνη που όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος όπως ακριβώς και η μπάντα του, οι 100°C. Συνταξιδιώτης του, ο Βέβηλος, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες MC?s και ένας από τους πρώτους ράπερ της πολιτικοποιημένης ελληνικής χιπ χοπ σκηνής από το μακρινό 1993, με δεκάδες δισκογραφικές συμμετοχές και πάνω από 500 ζωντανές εμφανίσεις στο ενεργητικό του.

Την δεύτερη μέρα του Urban Festival, Σάββατο 29 Ιουνίου, υποδεχόμαστε τον Τζαμάλ, έναν από τους πέντε των Βορείων Αστεριών. Ο Τζαμάλ ανήκει στη γενιά των hip hop καλλιτεχνών με τον αυθεντικά κοφτερό στίχο, που ξέρει να περνάει μηνύματα με το δικό του, προσωπικό τρόπο. Μαζί του ο Μικρός Κλέφτης που  είναι ίσως ένας από τους πιο ενδιαφέροντες και ανεξάρτητους δημιουργούς της ελληνικής ραπ σκηνής. Μέλος των Βορείων Αστεριών, από το 1999 ως και σήμερα, είναι για πολλούς ο καλύτερος freestyler. Μιλάει για όλους και για όλα χωρίς υπεκφυγές και οι ρίμες του τσακίζουν κόκκαλα.

Στο line up συμμετέχουν κι άλλοι καλλιτέχνες.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019
Γιάννης Αγγελάκας & 100C, Βέβηλος +more acts T.B.A.

Στις 28 Ιουνίου το Urban Festival ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη!
Η Μονή Λαζαριστών θα υποδεχτεί τον ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ τον καλλιτέχνη που όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος όπως ακριβώς και η μπάντα του, οι 100°C.
Συνταξιδιώτης του, ο Βέβηλος, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες MC?s και ένας από τους πρώτους ράπερ της πολιτικοποιημένης ελληνικής χιπ χοπ σκηνής από το μακρινό 1993, με δεκάδες δισκογραφικές συμμετοχές και πάνω από 500 ζωντανές εμφανίσεις στο ενεργητικό του.
Σε αυτό το ταξίδι όμως δε θα είναι μόνοι τους...
Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότεροι καλλιτέχνες!

Σάββατο 29 Ιουνίου
Τζαμάλ, Μικρός Κλέφτης +more acts T.B.A.

2η ημέρα: Τζαμάλ, Μικρός Κλέφτης - Urban Festival @Thessaloniki | 29/6

Το Urban Festival στη Θεσσαλονίκη και στις 29 Ιουνίου 2019 για μια συναυλιακή "φωτιά" στη Μονή Λαζαριστών.
Η δεύτερη μέρα του Urban Festival στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών υποδέχεται τον Τζαμάλ, έναν από τους πέντε των Βορείων Αστεριών, έναν από εμάς. Ο Τζαμάλ ανήκει στη γενιά των hip hop καλλιτεχνών με τον αυθεντικά κοφτερό στίχο, που ξέρει να περνάει μηνύματα με το δικό του, προσωπικό τρόπο. Ένα ζευγάρι κρεμασμένα αθλητικά παπούτσια, νοσταλγία, αλητεία και οικειότητα. Ένα σύνθημα που ηχεί δυνατά από εκατοντάδες ενωμένες φωνές: ΤΑΦ ΖΗΤΑ ΜΙ ΛΑΜΔΑ!

Το ξέρει η πλατεία.
Ο Τζαμάλ δεν είναι ένας καλλιτέχνης, είναι ένας από εμάς.

Ο Μικρός Κλέφτης είναι ίσως ένας από τους πιο ενδιαφέροντες και ανεξάρτητους δημιουργούς της ελληνικής ραπ σκηνής. Μέλος των Βορείων Αστεριών, από το 1999 ως και σήμερα, είναι για πολλούς ο καλύτερος freestyler. Μιλάει για όλους και για όλα χωρίς υπεκφυγές και οι ρίμες του τσακίζουν κόκκαλα.
[ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ]
Λόγω ατυχήματος η προγραμματισμένη για σήμερα Σάββατο 29 Ιουνίου, συναυλία του ΤΖΑΜΑΛ και Mikros Kleftis στην Μονή Λαζαριστών μεταφέρεται για Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 στον πολυχώρο WE. Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία. Όσοι επιθυμούν μπορούν να τα εξαργυρώσουν από τα σημεία που τα αγόρασαν από την Δευτέρα 1/7 έως τις 15/7.

Urban Festival
Γιάννης Αγγελάκας & 100°C, Βέβηλος
ΤΖΑΜΑΛ, Μικρός Κλέφτης & more acts TBA
Παρασκευή 28 & Σάββατο 29 Ιουνίου, 20.00
Ώρα έναρξης: 20.00

Τιμές Εισιτηρίων
Α΄ φάση προπώλησης: 10 ευρώ
Β' φάση προπώλησης: 12 ευρώ
Online Hunter Agency & viva.gr : 13,20 ευρώ

 

Σημεία Προπώλησης:
- Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 21)
- Stereodisc (Πλ. Αριστοτέλους 4)
- Musicland (Μητροπόλεως 102)
- WE (Γ? Σεπτεμβρίου)
- Ηλεκτρονικά στο hunteragency.gr και στο viva.gr και στους συνεργάτες του (Seven Spots, WIND)

www.urbanathensfestival.gr
URBAN FESTIVAL
Κάθε πόλη έχει το δικό της soundtrack, το Urban είναι το soundtrack της δικής σου!

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ