Ο κ. Βασιλακόπουλος

Βασιλακόπουλος: Δέχομαι απειλές - Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία

Το ενδεχόμενο να ζητήσει αστυνομική προστασία, μετά την επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε στην Καλαμπάκα, εξετάζει ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

«Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία. Πάρα πολλές φορές δέχομαι απειλές. Κάποιος ξυπνάει στις 6.08 το πρωί και στέλνει στο messenger ‘Βασιλακόπουλε ψόφα’… Έχουμε ξεφύγει» δήλωσε χαρακτηριστικά αγανακτισμένος ο καθηγητής.

Ο  κ. Βασιλακόπουλος ανέφερε σχετικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ

“Ήμασταν μια παρέα 20-25 πνευμονολόγων στο πλαίσιο ενός μικρού συνεδρίου που γίνεται στην Καλαμπάκα και πήγαμε να φάμε σε αυτή την ταβέρνα. Δεν έγινε κανένας έλεγχος πιστοποιητικών στον εσωτερικό χώρο και ένας άλλος συνάδελφος – εγώ δεν μίλησα καν- πήγε ευγενικά και είπε στη διεύθυνση του μαγαζιού ότι για λόγους υγειονομικούς πρέπει να ζητάτε πιστοποιητικά εμβολιασμού. Ένας νεαρός, μπρατσωμένος ήρθε στο τραπέζι και ζήτησε τον λόγο από έναν άλλο δικό μου συνάδελφο, όρμησε πάνω, μας έδιωξαν κακήν κακώς από το μαγαζί και στο τέλος έπεσαν πάνω μου δύο, με πέταξαν κάτω και προσπάθησαν οι άλλοι να με σώσουν. Μας έσκισαν τα πουκάμισα, αλλά εντάξει αφού δεν χτύπησα…” είπε αρχικά ο κ. Βασιλακόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Τριανταφυλλόπουλος – Χαμός στο Twitter με ανάρτηση του δημοσιογράφου για Βασιλακόπουλο

“Εκ των υστέρων όταν είπα ότι εγώ αυτό θα το βγάλω στις ειδήσεις γιατί είναι απαράδεκτο, γύρισαν και μου είπαν ότι “επειδή βγαίνεις στον ΣΚΑΙ σε φοβόμαστε;” Και με απείλησε -προφανώς ο ιδιοκτήτης – ότι θα έρθει στο νοσοκομείο στην Αθήνα που δουλεύω, να με βρει και ότι αν τολμήσω να παραμείνω στην Καλαμπάκα θα μου κάψει το αυτοκίνητο το βράδυ” κατήγγειλε ο γνωστός πνευμονολόγος.

“Δεν έχω καταθέσει ακόμα μήνυση, γιατί ο σκοπός μου δεν είναι να εκδικηθώ τον οποιονδήποτε άνθρωπο ξεφεύγει” ανέφερε ο κ. Βασιλακόπουλος, ο οποίος είπε ότι ο δήμαρχος Καλαμπάκας ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του δήμου.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, οι υπεύθυνοι της ταβέρνας υποστηρίζουν ότι το μαγαζί είχε ειδοποιηθεί πως ήταν όλοι εμβολιασμένοι, γι’ αυτό δεν ζητήθηκαν πιστοποιητικά.

“Αυτό δεν ισχύει. Δεν ήταν ότι δεν έγινε έλεγχος σε εμάς. Σε κανέναν στην ταβέρνα δεν έγινε έλεγχος” σχολίασε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως