Ανθισμένες ροδακινιές

Βέροια: Οι νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας «Ανθισμένες Ροδακινιές»

Περισσότεροι από 150 φωτογράφοι, επαγγελματίες και ερασιτέχνες συμμετείχαν στον φετινό διαγωνισμό του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας με θέμα τις «Ανθισμένες Ροδακινιές». Τα «κλικ» στο ροζ τοπίο των χωραφιών από τους συμμετέχοντες ήταν αμέτρητα και στόχο είχαν να αποτυπώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φαινόμενο της μοναδικής ομορφιάς της ελληνικής υπαίθρου.

Ο φωτογραφικός διαγωνισμός διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας και την υποστήριξη της Fujifilm Hellas, προσελκύοντας δημιουργούς από όλη την Ελλάδα που άφησαν το καλλιτεχνικό στίγμα τους.

Τα τρία πρώτα βραβεία του διαγωνισμού λαμβάνουν οι: Δημήτρης Αραμπατζής, Μάνος Γαμπιεράκης και Thilanka Madushan, ενώ διακρίσεις απονέμονται στους: Θεολόγο Μαρμάγγελο, Αντωνία Τσαλκιτζή, Βάλια Λασηθιωτάκη, Ιωάννη Βαρακλή (3 φωτογραφίες), Μάνο Γαμπιεράκη (2 φωτογραφίες), Δημήτρη Αραμπατζή (2 φωτογραφίες), Θώμη Καλημέρη, Στέλιο Κουγιουμτζή, Κωνσταντίνο Μουπασιρίδη, Μιχάλη Αγιαννίδη, Θένια Ξενίδου, Ιωάννη Τσούκαλη και Γεωργία Χρυσοστομίδου.

Μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας έκθεση με τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό.


Life 6 Ιουνίου 2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως