Βέβηλος

Βέβηλος live | Θέατρο Κήπου

Το υποβλητικό live του Βέβηλου, η “Νύχτα των Σκιών”, μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στο Θέατρο Κήπου, έναντι ΧΑΝΘ.

Η “Νύχτα των Σκιών” θα πέσει στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και οι άυλες μορφές που  ρόνια σχηματίζονται από τους στίχους των ηρώων του δρόμου, θα λάβουν σάρκα και οστά.

Τη συγκεκριμένη νύχτα, το αδύνατο γίνεται δυνατό, καθώς ολόκληροι κόσμοι αναδύονται για να διεκδικήσουν αυτό που τους ανήκει.

Συναισθήματα που ζητούν το φως για να έρθουν σε απελευθέρωση, σκέψεις που ζητούν κι άλλα χείλη για να εξιλεωθούν, φωτιές που ζητάνε και άλλες καρδιές για να απλωθούν, όλα θα βρίσκονται εκεί.

Μεταξύ άλλων ο Βέβηλος, στη μεγάλη συναυλία της Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά σε ζωντανό κοινό, το νέο του τραγούδι, με τίτλο “Αχέροντας” συνοδευόμενο από μία από τις ωραιότερες οπτικοποιήσεις ελληνικού κομματιού.


► Info

Βέβηλος live!
“Η Νύχτα των σκιών”
Δευτέρα 29 Αυγούστου
Θέατρο Κήπου (Έναντι ΧΑΝΘ)
Προπώληση: 10€-Ταμείο: 12€
Οι πόρτες ανοίγουν: 20.00 Έναρξη: 21.30

On line Διάθεση εισιτηρίων: Viva.gr στο εξής link: https://bit.ly/3PCjatG
και Goldmall.gr περιορισμένα εισιτήρια των 9 ευρώ στο: https://bit.ly/3xpfX8B

Σημεία προπώλησης:
Public stores
Ζαχαροπλαστείο Παπασωτηρίου (Εύοσμος)
Σάρωθρον (Κατούνη)
Jamaica Ντισκοκαφενείο (Λεωφ.Βασιλ. Γεωργίου 44)
Διώροφον (Καλαμαριά)


Aτζέντα Θεσσαλονικης: Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (κινηματογράφων, τηλεόρασης θέατρο, παραστάσεις, χορός, συναυλίες, Live, νυχτερινή ζωή, μπουζούκια, ομιλίες, εκθέσεις εικαστικών, γονείς και παιδί, Διαγωνισμοί, Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ. 


 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως