Κελι φυλακής

Βιασμός 15χρονου: 5 ανήλικοι προφυλακίστηκαν

Οι εξελίξεις τρέχουν στην υπόθεση βιασμού του 15χρονου από συμμαθητές του με την προφυλάκιση ακόμα δύο ανηλίκων. Έτσι συνολικά οι ανήλικοι που μέχρι τώρα μπήκαν στη φυλακή φτάνουν τους πέντε. Ένας ακόμη έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται και άλλα εντάλματα σύλληψης.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι προφυλακισμένοι ανήλικοι είναι: Συμμορία, Ομαδικός βιασμός κατ` εξακολούθηση, Πορνογραφία.

Οι ανήλικοι που συμμετείχαν στους βιασμούς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν παραδεχθεί τις πράξεις τους αρνούνται όμως της κατηγορίες του βιασμού καθώς όπως φέρεται να υποστηρίζουν ήταν όλα στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού: «Όλο αυτό ήταν μία πλάκα, ένα παιδικό παιχνίδι, άρχισε με διάφορα πειράγματα μεταξύ μας αλλά δυστυχώς η κατάσταση ξέφυγε».


Βιασμός 15χρονου – «Το κάναμε για πλάκα»


Ο έκτος έφηβος που φέρεται να συμμετείχε στα περιστατικά βιασμού του 15χρονου συμμαθητή τους βρίσκεται εκτός φυλακής υπό περιοριστικούς όρους καθώς δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη.

Ο προφυλακισμένος μαθητής που τράβηξε τα επίμαχα βίντεο υποστήριξε πως δεν είχε καμία φυσική συμμετοχή στους ομαδικούς βιασμούς. Φέρεται να υποστήριξε πως: «Όταν ξεκίνησε το αστείο εγώ δεν είχα καμία εμπλοκή! Στην αρχή απλώς κοιτούσα ενώ κάποια στιγμή κάποιος από την παρέα με παρότρυνε να τραβήξω βίντεο τη σκηνή με όλους τους εμπλεκόμενους φίλους μου. Το πρώτο βίντεο που τράβηξα το έστειλα αποκλειστικά στους παρευρισκόμενους καθώς οι ίδιοι μου το ζήτησαν και σε κανέναν άλλο».

Την Τετάρτη 28/12 αναμένεται να απολογηθεί ακόμη ένας έφηβος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση ενώ υπάρχει και ένας όγδοος κατηγορούμενος που σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται εκτός Ελλάδος. Εξετάζεται ακόμη ο ρόλος και τεσσάρων κοριτσιών γύρω στα 15 έτη.


Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 / Φωτογραφία από Depositphotos.com / Πηγή: ΕΡΤ / Ρεπορτάζ: Βαλέρια Δολαψάκη, Κάτια Νιάκαρη

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως