Περιπολικό

Βιασμός 15χρονου: Στη φυλακή ακόμη ένας ανήλικος

Στη διάθεση των αρχών δηλώνει μέσω δικηγόρου του 17χρονος

Την προφυλάκιση ενός ακόμη ανηλίκου που απολογήθηκε σήμερα για την υπόθεση βιασμού του 15χρονου αποφάσισε ο ανακριτής σήμερα Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022.

Για τη συγκεκριμένη φρικιαστική υπόθεση έχουν γίνει μέχρι σήμερα  28/12 έξι προφυλακίσεις, ενώ αναμένονται και νέα εντάλματα.

Στη διάθεση των αρχών δήλωσε μέσω δικηγόρου του ο 17χρονος που αναζητούνταν

Την ίδια ώρα, εμφανίστηκε μέσω του δικηγόρου του στις αστυνομικές αρχές ο 17χρονος, ο οποίος εμπλέκεται στον βιασμό του 15χρονου. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 17χρονος που αναζητούσαν φέρεται να είχε φύγει εκτός Ελλάδας. Ωστόσο, όπως τους ανέφερε ο δικηγόρος του, ο πελάτης του βρίσκεται στη διάθεση των αρχών.

«Πλέον όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση έχουν εντοπιστεί» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι αστυνομικές Αρχές.

Οι ανήλικοι που έχουν προφυλακιστεί αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες: συμμορία, ομαδικός βιασμός κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία.

Οι ανήλικοι που συμμετείχαν στα ειδεχθή περιστατικά, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν παραδεχθεί τις πράξεις τους, αρνούνται όμως τις κατηγορίες του βιασμού καθώς όπως φέρεται να υποστηρίζουν ήταν όλα στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού: «Όλο αυτό ήταν μία πλάκα, ένα παιδικό παιχνίδι, άρχισε με διάφορα πειράγματα μεταξύ μας αλλά δυστυχώς η κατάσταση ξέφυγε».

Διαβάστε σχετικά

Βιασμός 15χρονου: 5 ανήλικοι προφυλακίστηκαν


Ελλάδα 28 Δεκεμβρίου 2022

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως