Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ

Βιασμός 15χρονου: Στον ανακριτή άλλοι δύο ανήλικοι που έχουν συλληφθεί

Στον ανακριτή παρουσιάζονται σήμερα Τρίτη 27/12, οι δύο από τους έξι ανήλικους που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση βιασμού 15χρονου συνομήλικου τους, στο Ίλιον.

Τρεις ακόμα έφηβοι έχουν ήδη προφυλακιστεί και ένας είναι εκτός με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη.

Οι μαθητές φέρονται να παραδέχτηκαν σεξουαλικές πράξεις, αλλά χωρίς χρήση βίας. Οι ανήλικοι δρούσαν ως εγκληματική ομάδα και σύμφωνα με το κατηγορητήριο τραβούσαν βίντεο με τις πράξεις τους.

Επίσης αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, για δύο αγόρια ηλικίας 15 και 16 ετών.

Οι αρχές εξετάζουν παράλληλα και τον ρόλο τεσσάρων έφηβων κοριτσιών. Πρόκειται για τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, οι οποίες με βάση την κατάθεση του 15χρονου φέρονται να ήταν μπροστά σε κάποια του ομαδικού βιασμού του και της καταγραφής του σε βίντεο από κινητά τηλέφωνα. Θα εξεταστούν τα συγκεκριμένα κορίτσια, καθώς δεν φαίνεται να έκαναν τίποτα προκειμένου να αποτρέψουν τη συγκεκριμένη φρικιαστική πράξη.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους τουλάχιστον δύο βίντεο που έχουν καταγράψει ανήλικοι και τα εξετάζουν προσεκτικά. Ο δικηγόρος του ενός έβαλε στη συζήτησητο ζήτημα να μην είχε να κάνει με σεξουαλικό πειραματισμό, αλλά με οπαδικά θέματα. Στέκεται σε δύο φράσεις που ακούγονται στο βίντεο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει να κάνει με οπαδικά αντίποινα, με συμπλοκές που έχουν γίνει κατά το παρελθόν, με ένα περιστατικό πριν από αρκετές δεκαετίες που είχε γίνει σύνθημα, όπου ένας οπαδός τότε είχε “τιμωρηθεί” από τους οπαδούς άλλης ομάδας με ομαδικό βιασμό.

 


Ελλάδα 27 Δεκεμβρίου 2022

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως