{ Εκπαίδευση }

Video με απαράδεκτες σκηνές σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη - χυδαιολογίες και τραμπουκισμοί σε καθηγήτρια

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Video με απαράδεκτες σκηνές σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη - χυδαιολογίες και τραμπουκισμοί σε καθηγήτριαΜαθητής του ΕΠΑΛ τραμπουκίζει καθηγήτριά του για να του σβήσει απουσία! Η καθηγήτρια με απόλυτη ψυχραιμία δεν αντιδρά (το video αφορά περιστατικό που συνέβη προ ενός έτους)

Θα δείτε ένα τραγικό video με απαράδεκτα φαινόμενα τραμπουκισμού μέσα σε τάξη ΕΠΑΛ της Θεσσαλονίκης. Ένας μαθητής με απαράδεκτη συμπεριφορά και ύφος «τραμπουκίζει» καθηγήτριά για να του σβήσει μία απουσία.
 
Η καθηγήτρια, προς τιμή της και προς τιμή όλων των εκπαιδευτικών που είναι υποχρεωμένοι να υφίστανται παρόμοιες συμπεριφορές παραμένει ψύχραιμη μέχρι το τέλος του βίντεο.

Οι μαθητές της τάξης όχι μόνο δεν κάνουν κάποια προσπάθεια να βοηθήσουν την καθηγήτρια αλλά αντίθετα φαίνεται να το διασκεδάζουν

Ένα απαράδεκτο περιστατικό μέσα σε ένα απαράδεκτο σχολείο με τριτοκοσμικές συνθήκες...
 

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης, το σχολείο στο οποίο σημειώθηκε το περιστατικό είναι στη Θεσσαλονίκη.
 
Το συμβάν έγινε πριν από έναν χρόνο και όπως διαβεβαίωσε τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και ο μαθητής αποβλήθηκε.
 
Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως κινητοποιήθηκε άμεσα και ζήτησε την διερεύνηση του περιστατικού που έχει προκαλέσει σοκ στην εκπαιδευτική κοινότητα με την εικόνα μαθητή να απειλεί καθηγήτρια.

Η υπουργός με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε:
«Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας. Το βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και φέρεται να καταγράφει αδιανόητη συμπεριφορά μαθητή προς καθηγήτρια σχολείου για διαγραφή απουσίας, διερευνάται ήδη αρμοδίως, ώστε να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα, εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητα του. Τέτοια περιστατικά δεν είναι (και δεν μπορεί να είναι) η εικόνα του σχολείου. Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας για το σχολείο που τους αξίζει».

 

 

 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ