{ Τελευταία νέα }

Video με καθηγητή να αφοπλίζει μαθητή και μετά να τον αγκαλιάζει


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Video με καθηγητή να αφοπλίζει μαθητή και μετά να τον αγκαλιάζειΈνα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει έναν καθηγητή στο Όρεγκον των ΗΠΑ, να αφοπλίζει μαθητή στο σχολείο και να τον αγκαλιάζει, έχει γίνει viral

Το περιστατικό συνέβη στις 17 Μαΐου 2019 στο Parkrose High School, ωστόσο το βίντεο κυκλοφόρησε στις 19 Οκτωβρίου, λόγω του ότι βρισκόταν σε εξέλιξη η δίκη του μαθητή. Στο βίντεο φαίνεται ο καθηγητής (με το γκρι μπλουζάκι) να βγαίνει από την αίθουσα κρατώντας το όπλο και μαζί του βγαίνει και ο μαθητής (με το παλτό).
 
Ο καθηγητής, τον παίρνει αγκαλιά, παραδίδοντας σε υπάλληλο του σχολείου το όπλο, και τον απομακρύνει σιγά – σιγά από το κτήριο.
 
Ο καθηγητής με το όνομα Κίνον Λόου, είναι προπονητής αμερικανικού ποδοσφαίρου και στο σχολείο τελεί και χρέη σεκιούριτι. Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του καθηγητή μετά το περιστατικό, ο ίδιος βρισκόταν μέσα στην τάξη για λιγότερο από ένα λεπτό, όταν ξαφνικά ο μαθητής μπαίνει μέσα κρατώντας μια καραμπίνα στα χέρια.
 
«Μετά ήμουν εγώ και ο μαθητής. Ήταν μία πολύ έντονα συναισθηματικά στιγμή. Ένιωσα συμπόνια για εκείνον. Πολλές φορές, ειδικά όταν είσαι νέος, δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις μέχρι αυτό να τελειώσει»
 

Το περιστατικό, σύμφωνα με τις Αρχές, οφείλεται σε κρίση ψυχικής υγεία του μαθητή, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο για παράνομη κατοχή όπλου και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια υπό επιτήρηση, λαμβάνοντας όλη την απαραίτητη ψυχολογική βοήθεια. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη ο μαθητής δεν είχε σκοπό να βλάψει κανέναν άλλο παρά τον ίδιο του τον εαυτό.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ