Βικτόρια Χαλκίτη

Βικτώρια Χαλκίτη: «Είχα πάθει κατάθλιψη, δεν ήθελα να έχω σχέση με τη μουσική»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κυριάκο Θεοδοσίου έδωσε συνέντευξη η Βικτώρια Χαλκίτη. Η γνωστή τραγουδίστρια και vocal coach μίλησε για την περίοδο που έφυγε από το χώρο της μουσικής, την επιστροφή της, αλλά και τους Ναταλία Γερμανού και Φοίβο.

«Το 1994 έκανα φωνητικά στην ελληνική συμμετοχή στη Eurovision και ο μπαμπάς μου στην κυπριακή. Ο πατέρας μου έλεγε ότι έχω ευρωπαϊκή φωνή, αλλά σε αρκετά χρόνια θα γίνει της μόδας η χροιά μου. Είχα πάθει κατάθλιψη, δεν ήθελα να έχω σχέση με τη μουσική.

Παρακαλούσα να τραγουδήσω αγγλικά στα μαγαζιά και δεν με άφηναν. Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα άρχισα από το μηδέν κάνοντας φωνητικά, πράγμα δύσκολο για τον εγωισμό. Τον κέρδισα τον έρωτα, μου έφερε γούρι η Ναταλία. Η Ναταλία με συμβούλευσε να βγω ως Βικτώρια Χαλκίτη», είπε αρχικά η Βικτώρια Χαλκίτη.

Η Βικτώρια Χαλκίτη είπε επίσης: «Ο Φοίβος μπορεί να εμπνέεται από κάτι άσχετο. Δεν κάνω πολλά μαθήματα φωνητικής γιατί δεν χαϊδεύω αυτιά. Δεν με θέλουν ως κριτή, άλλοι έχουν περισσότερο ενδιαφέρον».

Διαβάστε επίσης

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δεν είμαι έγκυος έχω λόρδωση και πετάγεται η κοιλιά μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως