Βήματα Ζωής Για Τα Γενναία Παιδιά Της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με την συμμετοχή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Βήματα Ζωής για τα Γενναία Παιδιά

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Σάββατο 4 Ιουνίου, η μεγάλη εκδήλωση «Βήματα Ζωής για τα Γενναία Παιδιά», που οργάνωσε για πρώτη φορά η ΕΛΕΠΑΠ ΒΟΛΟΥ στην παραλία.

Εκεί μικροί και μεγάλοι είχαν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και δράσεις που οργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚΔΕΛΤΑ360ο, ως υποστηρικτής δράσεων της συγκεκριμένης ενέργειας.

παιδί ζωγραφίζειΒήματα Ζωής Για Τα Γενναία Παιδιά Της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με την συμμετοχή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Βήματα Ζωής Για Τα Γενναία Παιδιά Της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με την συμμετοχή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Η εκδήλωση που είχε την αμέριστη συμπαράσταση πολιτικών εκπροσώπων, φορέων και πολιτών της περιοχής μας, ήταν μια μεγάλη γιορτή για την πόλη, για την οποία η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου φιλοδοξεί να γίνει θεσμός που θα σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού και ταυτόχρονα θα κάνει γνωστό στο ευρύτερο κοινό το έργο και τους σκοπούς της και παράλληλα θα ενισχύει οικονομικά τα θεραπευτικά της προγράμματα.

παιδί ζωγραφίζει ένα χάρτινο καραβάκιΒήματα Ζωής Για Τα Γενναία Παιδιά Της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με την συμμετοχή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360παιδί παίζειχάρτινο καραβάκι

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, συμμετείχαν ενεργά οι σπουδαστές του ΙΕΚ Δέλτα 360ο από διαφορετικούς τομείς, οι οποίοι ανάλογα με την ειδικότητα τους είχαν ετοιμάσει κάτι διαφορετικό για τα παιδιά. Στην παραλία του Βόλου, διενεργήθηκαν δραστηριότητες με παιχνίδι και κατασκευές, μουσική, face painting & περίτεχνα χτενίσματα, από σπουδαστές των τμημάτων παιδαγωγικών, μουσικής τεχνολογίας και μόδας-ομορφιάς αντίστοιχα. Δόθηκαν επίσης χρήσιμες συμβουλές με έξυπνα διατροφικά tips από το τμήμα διαιτολογίας.

Οι φοιτητές της προπονητικής είχαν σχεδιάσει μία αθλητική δοκιμασία για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής καθώς σκοπός τους ήταν να φτιάξουν την διάθεση των παιδιών και να τους δώσουν κίνητρο να ασκηθούν.

παιδιά παίζουν με μπάλες

Όλα τα παραπάνω στιγμιότυπα αποθανάτισαν φωτογραφικά οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Βήματα Ζωής Για Τα Γενναία Παιδιά Της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με την συμμετοχή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360Βήματα Ζωής Για Τα Γενναία Παιδιά Της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με την συμμετοχή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360Βήματα Ζωής Για Τα Γενναία Παιδιά Της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με την συμμετοχή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360Βήματα Ζωής Για Τα Γενναία Παιδιά Της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με την συμμετοχή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360  εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους και ανανεώνει το ραντεβού για τα καινούργια «Βήματα Ζωής των Γενναίων Παιδιών» για του χρόνου.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως