Βίντεο από κάμερα ασφαλείας

Βίντεο ντοκουμέντο της Γεωργίας από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Ζούγκλα, στο οποίο φαίνεται η 24χρονη Γεωργία να φεύγει από το ξενοδοχείο.

Είναι χαράματα Πρωτοχρονιάς. Η Γεωργία με την φίλη της έχει αποχωρήσει από το ξενοδοχείο ΜΕΤ και επιχειρεί να βρει το παρκαρισμένο αυτοκίνητο της. Η φίλη της έχει ήδη φύγει και η Γεωργία μόνη της αδυνατεί να το βρει και επιχειρεί να επιστρέψει στο ξενοδοχείο.

Η κάμερα ασφαλείας μαγνητοσκοπεί αυτή την προσπάθεια της Γεωργίας Μπίκα να γυρίσει πίσω προκειμένου, όπως μάθαμε αργότερα, να βρει έναν τρόπο να περάσει ασφαλώς τη νύχτα. Ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο για να κοιμηθεί. Είναι φανερό πως η Γεωργία Μπίκα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Τη βλέπουμε να παραπατά, να κάνει κυριολεκτικά «οκτάρια», στην προσπάθειά της να επιστρέψει στο ξενοδοχείο.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη

Όλοι αυτοί οι οποίοι έδωσαν τις καταθέσεις τους μέχρι στιγμής, προσπάθησαν να δώσουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Ψευδομάρτυρες. Επιχείρησαν να πείσουν πως η Γεωργία Μπίκα ήταν καλά. Πως συμπεριφερόταν άψογα. Πως δεν είχε επηρεαστεί ούτε καν από το αλκοόλ. Έρχεται τώρα η κάμερα ασφαλείας για να αποδείξει την πραγματική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η 24χρονη κοπέλα. Όχι μόνον δεν ήταν καλά, αλλά η Γεωργία Μπίκα είναι φανερό, παρακολουθώντας αυτές τις εικόνες, δεν ήταν σε θέση να συγκεντρωθεί, ούτε να οδηγήσει, ούτε καν να βρει το παρκαρισμένο αυτοκίνητο της. Ήταν κυριολεκτικά σε μια κατάσταση όπου δεν έλεγχε καν τα βήματα της. Σε αυτή την κατάσταση έφτασε στο ξενοδοχείο και αντί για βοήθεια την περίμενε ο απόλυτος εφιάλτης.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο στη «Ζούγκλα».

 

Η πρώτη ανάρτηση της Γεωργίας: «Ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης, είναι εξίσου οδυνηρός»

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως