{ Τελευταία νέα }

Viral: Like του Πάπα σε ημίγυμνη Βραζιλιάνα η οποία δήλωσε «τουλάχιστον θα πάω στον παράδεισο»!


Κατηγορίες: Επώνυμοι

Viral: Like του Πάπα σε ημίγυμνη Βραζιλιάνα η οποία δήλωσε «τουλάχιστον θα πάω στον παράδεισο»!

Στη φωτογραφία η Βραζιλιάνα ποζάρει ως σέξι μαθήτρια με λευκό πουκάμισο, μια αποκαλυπτική καρό φούστα και ζαρτιέρες.

Σάλος έχει ξεσπάσει με το «like» που εμφανίζεται ότι το έκανε ο Πάπας Φραγκίσκος σε φωτογραφία ημίγυμνης Βραζιλιάνας στο Instagram.
Η Natalia Garibotto υποστηρίζει ότι ο επίσημος λογαριασμός του Πάπα Φραγκίσκου στο Instagram  έκανε like σε φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει ως σέξι μαθήτρια με ζαρτιέρες.
«Η μαμά μου μπορεί να μισεί τις φωτογραφίες μου, αλλά ο Πάπας κάνει like», αστειεύθηκε η Βραζιλιάνα στο Barstool Sports, υποστηρίζοντας ότι είδε το like πριν αφαιρεθεί.

Το like από το λογαριασμό του Πάπα Φραγκίσκου έγινε στις 13 Νοεμβρίου, διαγράφηκε όμως ένα 24ωρο αργότερα.

Το εύλογο ρώτημα όλων είναι αν το like έγινε από τον επίσημο λογαριασμό του Πάπα ή προέκυψε κατά λάθος.
Το Βατικανό κατηγορεί το Instagram για θέματα ασφαλείας. Η Αγία Έδρα ανακοίνωσε ότι ερευνά την υπόθεση, εν μέσω εικασιών ότι κάποιος από το τμήμα επικοινωνιών και δημοσίων σχέσεων πάτησε κατά λάθος το κουμπί του like την ώρα που σέρφαρε στις γαργαλιστικές φωτογραφίες της Νατάλια Γκαριμπότο.

Στην επίμαχη φωτογραφία η 27χρονη χυμώδης Βραζιλιάνα ποζάρει ως σέξι μαθήτρια με λευκό πουκάμισο, μια αποκαλυπτική καρό φούστα και ζαρτιέρες.

Πάντως όπως έγραψε στο Twitter η 27χρονη Βραζιλιάνα, Νατάλια Γκαριμπότι «τουλάχιστον θα πάω στον παράδεισο»!

Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι λίαν δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με 7,4 εκατ. followers στο Instagram και πάνω από 18 εκατ. ακολούθους στο Twitter, όπου κάνει συχνά αναρτήσεις σε διάφορες γλώσσες, όπως τα Ιταλικά, τα Ισπανικά και τα Αγγλικά, αλλά πιστεύεται ότι σπάνια ασχολείται ο ίδιος προσωπικά, αφού τη δουλειά έχει αναλάβει το τιμ επικοινωνίας της Αγίας Έδρας.
Αξιωματούχος του Βατικανού υποστήριξε, πάντως, στη βρετανική εφημερίδα The Telegraph, ότι το «αμαρτωλό» like δεν προήλθε από μέλος του τμήματος επικοινωνίας κι ότι ζητήθηκαν λεπτομερείς εξηγήσεις για το συμβάν από το Instagram.

Ωστόσο το like απο το λογαριασμό του Πάπα κα σίγουρα δεν έβλαψε την 27χρονη Βραζιλιάνα με τους 2,4 followers στο Instagram, αφού η εταιρεία που διαχειρίζεται το λογαριασμό της έσπευσε να εκμεταλλευτεί το συμβάν ισχυριζόμενη ότι έλαβε «την επίσημη ευλογία του Πάπα».


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ