Βιβλιοπαρουσίαση: Αντελίνα Παπαδοπούλου «Ο αρκούδος με την πολύχρωμη ουρά»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Παιδικό ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης, Γρηγορίου Παλαμά 3.

Βιβλιοπαρουσίαση παιδικού βιβλίου στον Παιδικό IANO της Θεσσαλονίκης: Αντελίνα Παπαδοπούλου «Ο αρκούδος με την πολύχρωμη ουρά» Εκδόσεις Συμμετρία


Τo Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 12:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Συμμετρία διοργανώνουν παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου της Αντελίνας Παπαδοπούλου με τίτλο «Ο αρκούδος με την πολύχρωμη ουρά». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Παιδικό ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης, Γρηγορίου Παλαμά 3.

Link εκδήλωσης: https://bit.ly/3tTPnTP
Link βιβλίου: https://bit.ly/3U55yZ0

«Ο αρκούδος με την πολύχρωμη ουρά» Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μήνυμα του παραμυθιού: Ο αρκούδος Τζίτζι ήθελε να αποκτήσει μια πολύχρωμη και φουντωτή ουρά ώστε να ξεχωρίζει μεταξύ των ζώων στο δάσος. Ήθελε να είναι το επίκεντρο. Η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε όμως αντί αυτό να τον κάνει ευτυχισμένο, τον έβαλε σε περιπέτειες. Στο τσίρκο και στο δάσος τα ζωάκια αγαπούσαν τον Τζίτζι επειδή ήταν καλόκαρδος και όχι για αυτό που ήθελε να φαίνεται. Άρα το μήνυμα είναι να αποδεχόμαστε και να αγαπάμε τον εαυτό μας όπως είναι.

Η Αντελίνα Παπαδοπούλου

Η Αντελίνα Παπαδοπούλου γεννήθηκε το 7 Ιουλίου του 1987 στην πόλη στην πόλη Σέβερσκαϊα της Ρωσίας. Σπούδασε Γραφιστική εντύπου και ηλεκτρονικών μέσων. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα ζωγραφικής και ελεύθερο σχέδιο με την καθηγήτρια Αναστασία Βουτσά. Σε συνεργασία με τον Οαεδ έχει ζωγραφίσει πολλούς παιδικούς σταθμούς, εκθέσεις ζωγραφικής, θεατρικά σκηνικά για παιδικές παραστάσεις και εικονγραφήσεις για διάφορα Projects. Από το 2013-2015 παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής, θεατρικής αγωγής και θεατρικού παιχνιδιού στην ΧΑΝΘ. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά μιουζικάλ καθώς και σε πολλές παιδικές παραστάσεις.

H αγάπη της για τα παιδιά της οδήγησε στο να ασχοληθεί επαγγελματικά με την ψυχαγωγία των παιδιών, έχει πολυετή εμπειρία σε κατασκηνώσεις και ξενοδοχεία στην δημιουργική απασχόληση και οργάνωση ψυχαγωγίας των παιδιών. Σήμερα εργάζεται στα παιδικά χωριά sos ως παιδαγωγός και στην εταιρία «ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ» ως ψυχαγωγός παιδιών και ξυλοπόδαρη, είναι επίσης διπλωματούχος facilitator στην παγκόσμια ομάδα TeamUp Activity Facilitator – Save the Children.

Ασχολείται επαγγελματικά με την μουσική καθώς συμμετέχει στο μουσικό ρεμπέτικο – σμυρναϊκο σχήμα «Σερσέ λα φαμ» όπου παίζει κρουστά και τραγουδάει και είναι ψάλτρια στην Εκκλησία των Αγίων Πάντων στον σταθμό της Θεσσαλονίκης. Στα social media instagram και facebook είναι γνωστή με το ψευδώνυμο Παραμυθούλα (Paramythoula) όπου μπορείτε να αναζητήσετε δουλειές της και ηχογραφημένες αφηγήσεις παραμυθιών από όλο τον κόσμο.


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Πρόγραμμα παραστάσεων, συναυλιών, εκδηλώσεων με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ.