Vodka Juniors & Solmeister στη Θεσσαλονίκη

Συναυλίες στη Θεσσαλονίκη Καλοκαίρι 2022: Vodka Juniors & Solmeister για ένα μοναδικό live στη Θεσσαλονίκη στις 24 Ιουνίου στο Θέατρο Κήπου.

★ Vodka Juniors

Τρία χρόνια, 918 μέρες και μία πανδημία μετά ο πολεμικός μουσικός θίασος των Vodka Juniors επιστρέφει στην κόλαση των live εμφανίσεων. Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Θυελλώδη mosh pits, παθιασμένα sing-alongs, και μια αίσθηση πως βρίσκεσαι στο σωστό σημείο, την σωστή στιγμή, δεν αργούν να αναζωπυρώσουν την φλόγα που σιγοκαίει στις ψυχές του all-things-punk κουαρτέτου από την Αθήνα και να μετατρέψουν κάθε συναυλία του σε μία μεγάλη γιορτή.
Οι ασταμάτητες συναυλιακές επιδρομές τους σε κάθε γωνιά της υφηλίου, τα τολμηρά δισκογραφικά τους κατορθώματα (το διπλό “Dark Poetry” και το τριπλό “ClubRiot” albums είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτού) όπως και η διαρκής διάθεσή τους να θέτουν καλλιτεχνικές προκλήσεις στον εαυτό τους, με ετερόκλητες επιρροές που διαρρηγνύουν τα στεγανά του κάθε είδους με το οποίο έχουν κατά καιρούς καταπιαστεί, έχουν σμιλέψει την ιδιοσυγκρασία αυτού του ιδιαίτερου σχήματος, και δημιουργήσει έναν φανατικό πυρήνα οπαδών που τους ακολουθεί παντού. Το τελευταίο “Warrior Anthems” album αποτελεί περίτρανη απόδειξη για τα παραπάνω, αλλά και την ίσως πιο ώριμη δισκογραφική δουλειά τους μέχρι σήμερα, γεγονός που μοιραία οδήγησε σε sold out εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, για την ζωντανή παρουσίαση του.
Σε μία από τις ελάχιστες ζωντανές τους εμφανίσεις για το φετινό καλοκαίρι, οι Βότκες επιστρέφουν στην “κόλαση” της Θεσσαλονίκης…
“Όταν όλα έχουν πάει στραβά και όλα τριγύρω σου μοιάζουν με μια ταινία με την οποία δεν μπορείς να ταυτιστείς, όταν αισθάνεσαι κουρασμένος από όλα και όλους, όταν έχεις πιάσει πάτο και όλοι απλά σε σπρώχνουν όλο και βαθύτερα σε όλο αυτό, τότε υπάρχει μια στιγμή πνευματικής διαύγειας, που πιάνεις την κιθάρα και γράφεις ένα τραγούδι για όλα όσα σου συμβαίνουν. Κι έτσι νιώθεις λίγο καλύτερα. Μετά κυκλοφορείς έναν δίσκο και μοιράζεσαι αυτά τα τραγούδια με τους ανθρώπους γύρω σου κι ύστερα παίζεις μια συναυλία και ενώ ουρλιάζεις τις λέξεις από το τραγούδι αυτό, υπάρχει ένα αγόρι ή ένα κορίτσι ακριβώς μπροστά σου, που φωνάζει τις ίδιες λέξεις, λες και το τραγούδι ήταν δικό του. Τότε συμπεραίνεις πως δεν είσαι μόνος σου… Τίποτα δεν μπορεί να νικήσει αυτό το συναίσθημα.”
Δισκογραφία:
Albums
(2018) Warrior Anthems
(2015) Clubriot
(2007) Dark Poetry
(2004) Suburbancore
(2002) All Them Clowns
(2001) Drunk And Loud
EPs & Singles
(2017) Fighting Giants
(2006) Walk The Plank

★ Solmeister

Ο αιώνιος έφηβος Solmeister επιστρέφει, στην πιο γόνιμη φάση της μέχρι στιγμής πορείας του.
Με το “Cool Kids Never Die” του 2016 να έχει σημαδέψει μια ολόκληρη γενιά εφήβων, “Το Χάρτινο Βασίλειο” του 2019, ως μία πολυδιάστατη ροκ όπερα, να τον βρίσκει σε μία βαθιά σκεπτόμενη διαδικασία, διαφοροποίησης και πειραματισμού, και το πιο πρόσφατο “Τα Λέμε Στην Κόλαση” να κάνει μια βουτιά και πάλι στις emo ρίζες του, ο Solmeister μοιάζει να βρίσκεται σε παροξυσμό έμπνευσης και δημιουργίας. Πέραν των δικών του μουσικών εξορμήσεων, ο Solmeister συνυπογράφει στιχουργικά, μουσικά και σε επίπεδο παραγωγής τα τραγούδια του WNCfam, και της pop star Marseaux, που το 2021 κυκλοφόρησε τον δεύτερο σε σειρά προσωπικό της δίσκο, με τίτλο “Chica”, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια ψηφιακά streams και ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον πυρήνα των οπαδών της νεανικής μουσικής κολεκτίβας.
Σε ένα ξεχωριστό μουσικό show, με συνοδεία full band, ο Solmeister επιχειρεί και πάλι ένα tribute στα όσα συνέβησαν, μια ωδή στα όσα συμβαίνουν και μια ενδοσκοπική ματιά στα όσα πρόκειται να συμβούν. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον συναντιούνται σε μία ακόμη ξεχωριστή συναυλιακή στιγμή του αγαπημένου “Πρίγκηπα” μικρών και μεγάλων, που υπόσχεται ένα και μόνο: Να σας μείνει αξέχαστη.
Δισκογραφία:
Albums
(2021) Τα Λέμε Στην Κόλαση
(2019) Το Χάρτινο Βασίλειο
(2016) Cool Kids Never Die
(2015) Νύχτες Πρεμιέρας
EPs & Singles
(2022) Πρέπει Να Φύγει
(2021) Δύσκολος Καιρός Για Πρίγκιπες
(2021) Ο Τελευταίος Χορός Της Ρόζας
(2021) Η Οδυνηρή Μελαγχολία Ενός Βλέμματος
(2020) Άβολο
(2020) Κενό Αέρος
(2020) Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών
(2020) Η Βάρκα
(2019) Χτες Βράδυ Έγραψα Ξανά Για Το Κενό
(2018) Το Αγόρι Που Αιμορραγούσε Χρώματα
(2018) Κυνήγι Μαγισσών
(2018) Το Πιο Τέλειο Καλοκαιρινό Τραγούδι
(2018) Η Τελευταία Μέρα Στη Γη
(2018) Δέκα Λεπτά Πριν Τη Μία
(2018) Ο Καλλιτέχνης Της Απόδρασης
(2018) Ο Πρίγκιπας Του Παρασκηνίου
(2017) Εκείνη Δε Μεθούσε, Έσβηνε Τη Δίψα Απλά
(2017) Το Βράδυ Εκείνο Έβρεχε Κρύσταλλα
(2017) Εγχειρίδιο Επιβίωσης Για Τους Κοινωνικά Ανασφαλείς
(2017) Χειρομαντεία
(2017) Τσιγάρα Βαριά
(2016) Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού
(2012) Mistakes – Δέκα Χρόνια Μετά
—————————————-
Η συναυλία πραγματοποιείται στα πλαίσια του Street Mode Live Sessions, τμήμα του 3ου Φεστιβάλ Καλοκαιριού 2022 του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Συμπαραγωγή: Street Mode & Made of Stone.

Info

VODKA JUNIORS & SOLMEISTER ζωντανά στη Θεσσαλονίκη!
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
Παρασκευή 24 Ιουνίου
#streetmodelivesessions στο Θέατρο Κήπου
Ώρα Προσέλευσης: 20:00 | Ώρα Έναρξης: 21:00
Τιμές Εισιτηρίων: Από 11€
Ηλεκτρονική Προπώληση: https://www.viva.gr/…/vodka-juniors-solmeister-live…
Σημεία Προπώλησης:
· Καταστήματα Wind (Πανελλαδικά)
· Πολυχώρος WE
· Nephilim Metal Musicstore
· Rover Bar
*Αυστηρά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση.
Διαβάστε επίσης:

Ο Βέβηλος στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως