Site icon Cityportal.gr

Βόσσου: Φανερά αδυνατισμένη αλλά καλά στην υγεία της

Η είδηση για την περιπέτεια της υγείας της τραγουδίστριας Σοφίας Βόσσου, πριν από κάποιους μήνες είχε προκαλέσει ανησυχία. Η κόρη της, Ερασμία, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, είχε δώσει τέλος στις φήμες, περιγράφοντας την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η μητέρα της.

«Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Έκανε ένα χειρουργείο στο στομάχι, στο οποίο όμως υπήρξε μια επιπλοκή που συνηθίζεται βέβαια, και έπρεπε να ξαναμπεί για να μπορέσει να διορθωθεί αυτό που έχει γίνει στο πρώτο χειρουργείο. Είναι καλά στην υγεία της, δόξα τω Θεώ. Δεν συντρέχει πραγματικά κανένας λόγος ανησυχίας Βρίσκομαι εγώ κοντά της γιατί λόγω του κορονοϊού είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα», είχε δηλώσει η κόρη της Σοφίας Βόσσου.

O συνθέτης και πανελίστας Ποσειδών Γιαννόπουλος ανάρτησε μάλιστα στο Instagram μία πρόσφατη φωτογραφία μαζί με την Σοφία Βόσσου, γράφοντας τα εξής:

“Η αγαπημένη μας Σοφία είναι πολύ καλά! ❤️
Τηλεοπτικά είναι μια μεγάλη αποκλειστικότητα να έχεις την πρώτη της συνέντευξη μετά απο την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της,
Στέκομαι όμως στο πιο προσωπικό επίπεδο, γιατί πέραν από “αποκλειστικότητες”, το σημαντικότερο για μένα είναι η χαρά, η συγκίνηση και η επισφράγιση μιας 35χρονης φιλίας, το γεγονός ότι επέλεξε να μιλήσει σε μένα, μετά από αυτήν την συγκλονιστική στιγμή της ζωής της.
Την ευχαριστώ απο καρδιάς.
Η συνέντευξη μας, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο @soukoufamily στον @skaitv.gr με @adelina_varthakouri & @harryvarthakouris.

 

Exit mobile version