Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Επερώτηση για καθυστέρηση στο θέμα της παραχώρησης του οικοπέδου της Αγ. Φωτεινής στη ΔΕΘ

ΔΕΘ

«Τέσσερις μήνες μετά την εξαγγελία του Πρωθυπουργού ότι θα υποστηρίξει την παραχώρηση 11 στρεμμάτων γης στην περιοχή της Αγίας Φωτεινής, για την ενίσχυση των χώρων πρασίνου της Ανάπλασης της ΔΕΘ, δεν έχει αναληφθεί καμία σχετική πρωτοβουλία», τονίζουν, σε κοινή δήλωση τους, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στην Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης.

«Απαιτούμε από την κυβέρνηση να σταματήσει να κοροϊδεύει τους πολίτες και τους φορείς της πόλης. Να ανακοινώσει άμεσα το σχήμα χρηματοδότησης της Ανάπλασης της ΔΕΘ, το οποίο θα εξασφαλίζει τον δημόσιο χαρακτήρα και έλεγχο του εκθεσιακού κέντρου, Θα περιλαμβάνει την αξιοποίηση πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, αποτρέποντας ταυτόχρονα την παραχώρηση σε επιχειρηματικά συμφέροντα μιας επένδυσης που έχει ανάγκη η Θεσσαλονίκη», επισημαίνουν.

Τη δήλωση υπογράφουν οι βουλευτές Γιάννης Αμανατίδης, Δώρα Αυγέρη, Χρήστος Γιαννούλης, Κώστας Ζουράρις, Κατερίνα Νοτοπούλου, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Σωκράτης Φάμελλος.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως