Βραδιά του Ερευνητή στο ΜΜΘ

Επιστήμη για όλους στη Βραδιά του Ερευνητή στη Θεσσαλονίκη στο ΜΜΘ!


Η Βραδιά του Ερευνητή, η γιορτή της έρευνας, της επιστήμης, της δημιουργίας και της ανακάλυψης, έφτασε και φέτος. Σας περιμένουμε όλους και όλες, στις 29 Σεπτεμβρίου 2023, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο κτήριο Μ2, από τις 17.00 έως τις 22.00.

Η Βραδιά του Ερευνητή, είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο την τελευταία Παρασσκευή του Σεπτεμβρίου, διοργανώνεται σε περισσότερες από 350 ευρωπαϊκές πόλεις και αποτελεί διαχρονικά τόπο συνάντησης του κοινού με την έρευνα και την επιστήμη. Στόχος των δράσεων και των εκδηλώσεων της Βραδιάς του Ερευνητή είναι να έρθουν οι ερευνητές, οι ερευνήτριες και τα ερευνητικά τους αποτελέσματα σε άμεση επαφή με τους πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της Βραδιάς του Ερευνητή στο κτήριο Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, θα παρουσιαστούν μέσω δεκάδων διαδραστικών εκθεμάτων, οι τελευταίες εξελίξεις στην έρευνα, θα υλοποιηθούν εντυπωσιακά πειράματα, ενώ παράλληλα καλλιτεχνικές ομάδες θα μυήσουν μικρούς και μεγάλους στον συναρπαστικό κόσμο της έρευνας. Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα μπορέσουν ακόμα να απολαύσουν καλλιτεχνικές παραστάσεις και θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στη μαγεία της επιστήμης.

Δωρεάν είσοδος για όλες και όλους.


Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης | Πρόγραμμα Σεπ – Δεκ 2023


 

► Info

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Κτήριο Μ2
Διάρκεια: 17:00 – 22:00
Είσοδος ελεύθερη


  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • Αναρωτιέσαι τι να κάνεις στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο ή τις επόμενες μέρες;  Ενημερωθείτε για τα πάντα! ΟΛΕΣ οι εκδηλώσεις (συναυλίες, παραστάσεις αλλά και χρήσιμες πληροφορίες και όλα τα ΔΩΡΕΑΝ event που γίνονται στην πόλη θα τα βρείτε στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ του cityportal.gr

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως