Site icon Cityportal.gr

Βρετανία: Η 30χρονη Bethany ποζάρει περήφανα με την τριχοφυΐα της

Παρόλο που της είπαν ότι μοιάζει με «άντρα», αυτή η γυναίκα αγκαλιάζει τα γένια της και αφήνει ακόμη και άλλους να της τα χαϊδέψουν.

Η καλλιτέχνιδα, δημοσιογράφος και δημιουργική επιχειρηματίας Bethany Burgoyne, 30 ετών, από το Essex, είναι περίφανη για την τριχοφυϊα  στο σώμα της από το 2018. Όπως αναφέρει η ίδια, από μικρότερη ηλικία πιέστηκε να ξυρίσει την τριχοφυϊα από το σώμα της, για να ταιριάζει σε ορισμένα πρότυπα της κοινωνίας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, όταν ήταν 29 ετών, η Bethany ανακάλυψε ότι είχε σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS)-μια ορμονική διαταραχή που επηρεάζει περίπου μία στις 10 γυναίκες παγκοσμίως.Το σύνδρομο αυτό μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένη τριχοφυΐα.

Η Bethany άρχισε να μοιράζεται την ιστορία της στο διαδίκτυο, κάτω από το tag @bxsassy, ​​για να δείξει σε άλλες γυναίκες ότι είναι εντάξει να είναι τριχωτές.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Bethany συνάντησε την διαδικτυακή κοινότητα που έχει ως φετίχ τις “εξτρα” τρίχες στο σώμα και αγάπησε το γεγονός πώς η κοινότητα αυτή λατρεύει τις τριχωτές γυναίκες. Συνέχισε να ιδρύοντας το δικό της εργαστήρι που έχει ως θέμα το σώμα και το γυναικείο φύλο.

Η Bethany διοργανώνει ενημερωτικά σεμινάρια και μαθήματα για να ενθαρρύνει άλλα άτομα να αγκαλιάσουν το σώμα τους  και τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις χωρίς ντροπή.

 

Exit mobile version