Site icon Cityportal.gr

Βρετανία: Οριστικό τέλος για το X-Factor μετά από 17χρόνια!

Ο Simon Cowell αποφάσισε να βάλει οριστικό λουκέτο στο διάσημο talent show “X Factor” μετά από 17 χρόνια. Το “X Factor” προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2004 με  κριτές Simon Cowell, Sharon Osborne και Louis Walsh ενώ η τελευταία παρουσίασή του στις βρετανικές οθόνες ήταν το το 2018 με τους Robbie Williams, Ayda Field, Simon Cowell και Louis Tomlinson στην κριτική επιτροπή.

Έκ τοτε βρίσκεται στο ράφι με τον Simon Cowell – ο οποίος κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα του παιχνιδιού- και όπως αναφέρεται δε θα βγει στην βρετανική τηλεόραση για τουλάχιστον πέντε χρόνια.Αλλά πηγές κοντά στον 61χρονο μεγιστάνα της μουσικής πιστεύουν ότι “το X Factor” είναι «απίθανο» να επιστρέψει στις οθόνες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Simon θα επικεντρωθεί τώρα σε ένα νέο πολυδάπανο gameshow  που θα ονομάζεται “Walk The Line”.

Πηγή εκ των έσω  είπε για το “X Factor”: «Σε παγκόσμιο επίπεδο, εξακολουθεί να είναι ένα φαινόμενο και οι τηλεθεατές αυξάνονται σε εκατομμύρια κάθε χρόνο. Αλλά στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει γίνει λίγο μπαγιάτικο.

«Ο Σάιμον παραμένει στην κορυφή του παιχνιδιού του και ξέρει πώς να κάνει το επόμενο βήμα του. Κατέχει τα δικαιώματα για την εκπομπή και είναι δική του απόφαση – όχι του ITV – αν το εγκαταλείψει ή όχι. Σαφώς το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι το “X Factor” να ξεφτιλιστεί και να γίνει λίγο αστείο. Υπάρχει η επιλογή να  επιστρέψουμε το 2023, με οντισιόν το επόμενο καλοκαίρι, αν και μάλλον θα το δούμε στο νέο του σχήμα “Walk The Line”».

Exit mobile version