Who Killed Sara?: Σας προτείνουμε τη νέα σειρά του Netflix

Το Netflix, έχοντας γενικότερα μια αρκετά καλή προϊστορία με Ισπανόφωνες σειρές (La Casa de Appeal, Élite, Vis a vis, Narcos), μας παρουσίασε το «Who Killed Sara?», μια Μεξικάνικη παραγωγή μυστηρίου 10 επεισοδίων.

Μία ιστορία εκδίκησης και μυστηρίου

Στη σειρά παρακολουθούμε να εκτυλίσσεται μια ιστορία εκδίκησης, με τον Alex (Manolo Cardona) να θέλει να «πάρει το αίμα του πίσω» για τα 18 χρόνια που βρέθηκε-αδίκως-στη φυλακή.

Εκείνος ήταν ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της αδερφής του, Sara, η οποία σκοτώθηκε σε ένα σκηνοθετημένο ατύχημα ενώ απολάμβανε το θαλάσσιο της σκι. Καταδικάστηκε, λοιπόν, σε 30 χρόνια φυλάκιση, τα οποία έγιναν 18 λόγω καλής διαγωγής. Ο Alex, όμως, γνωρίζει καλά πως ο δολοφόνος «κρύβεται» ανάμεσα στην οικογένεια της παρέας εκείνου και της αδερφής του, τους Lazcanos.

Τα δύο αγόρια της οικογένειας, πλέον 40χρονοι, ο Rodolfo και ο José María, ζουν υπό τη «σκιά» του θανάτου αυτού. Ο μεν Rodolfo, παρόλο που έχει διευθυντική θέση σε ένα από τα καζίνο της οικογένειας, έχει έναν παραπάνω λόγο να βασανίζεται, καθώς με τη Sara ήταν ζευγάρι. Ο δε José María έχει να αντιμετωπίσει τα κακοήθη σχόλια, ακόμη και από την οικογένεια του, διότι είναι ομοφυλόφιλος.

Οι δύο γονείς, ο César και η Mariana, γνωρίζουν πολύ καλά πως το παρελθόν πρέπει να μείνει στο παρελθόν και να μην επιστρέψει στην «επιφάνεια». Στο παιχνίδι θα «μπλεχτεί» και η βενιαμίν της οικογένειας, Elisa, που δεν έχει μνήμες από τον θάνατο της Sara, κάτι που θα επηρεάσει και τις πράξεις της.

Ο Alex έχει ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο το οποίο περιλαμβάνει «υπόγειους» τρόπους, με τους οποίους μπορεί να κάνει τον ή τους υπεύθυνους της δολοφονίας της αδερφής του να το μετανιώσουν πικρά. Στο σχέδιο του αυτό θα βρει ορισμένους συμμάχους, αν και πάντα θα θεωρεί πως όλο αυτό είναι μια προσωπική υπόθεση, που αφορά μόνο εκείνον.

Η άποψη μας

Σίγουρα, πρόκειται για μια σειρά που αξίζει να επενδύσετε το χρόνο σας (10 επεισόδια των 40 λεπτών). Διαθέτει μια πρώτη ύλη σεναρίου ενδιαφέρουσα, με την ιστορία εκδίκησης να είναι βασικό κομμάτι του, ενώ υπάρχουν και στοιχεία σαπουνόπερας, με τα οικογενειακά μυστικά που «βγαίνουν στη φόρα», τις συνεχείς ανατροπές, τον γρήγορο ρυθμό και φυσικά τις ερωτικές ιστορίες.

Με την ερμηνεία του Ginés García Millán (César) να είναι το πιο δυνατό στοιχείο στο υποκριτικό κομμάτι, η 1η σεζόν του «Who Killed Sara?» ολοκληρώνεται, αφήνοντας τον θεατή σε «αναμμένα κάρβουνα» για τη 2η, που ήδη έχει ανακοινωθεί πως κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer για την 1η σεζόν της σειράς

►►►►►► Διαβάστε: Ποιες ταινιες θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση -οι ταινίες δημοσιεύονται καθημερινά από το πρωί το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως