{ Τελευταία νέα }

Wizard clothing: Τρεις νεαροί από τη Θεσσαλονίκη πάνε το ανδρικό ρούχο ψηλά!

Για εμφάνιση και ποιότητα που ξεχωρίζει


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Wizard clothing: Τρεις νεαροί από τη Θεσσαλονίκη πάνε το ανδρικό ρούχο ψηλά!Τρία νέα παιδιά από τη Θεσσαλονίκη πάνε το ανδρικό ρούχο ψηλά με τη Wizard clothing!

Τρεις φίλοι έχουν δημιουργήσει με πολύ μεράκι τη Wizard clothing και ''άνοιξαν πανιά'' για την Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά. 
 

Άμπρα Κατάμπρα...πως ξεκίνησε η ιδέα της Wizard clothing.

Ο Ακης Κύρκος, 23 χρονων, μηχανολόγος μηχανικός, ο Ιωαννίδης Κωνσταντίνος, 22 χρονών  ηλεκτρολόγος μηχανικός και ο Γρηγόρης Πουγαρίδης , 23 χρονών γνώστης του αντικειμένου,  καθώς προέρχεται από οικογένεια  που  δραστηριοποιείται χρόνια στον χώρο,  ένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ''μαγεία''.
Με βάση τις γνώσεις τους αλλά κυρίως την αγάπη τους για το αντικείμενο, δημιούργησαν ''φρέσκα'' casual ανδρικά  ρούχα και κατάφεραν  ήδη να συνεργάζονται με αξιόλογους Έλληνες επαγγελματίες του χώρου, κάνοντας έτσι το όνειρό τους πραγματικότητα. Παράγουν ρούχα μοναδικά τόσο για την εμφάνιση όσο και για την ποιότητά τους. 
Η ιδέα ξεκίνησε όταν πριν από λίγο καιρό οι τρεις φίλοι αποφασίσανε να μοιραστούνε τα όνειρα τους στον τομέα της ένδυσης και οραματίστηκαν τη δημιουργία ενός νέου brand ρούχων. 
Με πολλή αγάπη, μεράκι και διάθεση κατάφεραν να δημιουργήσουν και να λανσάρουν τη Wizard clothing, με ρούχα που ανταποκρίνονται σε νέες, μοντέρνες τάσεις και φοριούνται από τους νέους κάθε ηλικίας! Tι και αν απευθύνονται κυρίως σε άνδρες 18-35 ετών... όσοι δηλώνουν και θέλουν να φαίνονται νέοι...διαλέγουν Wizard clothing.
Αυτό γιατί απλά τα Wizard
  • Είναι άνετα και καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου, πολυάσχολου άνδρα όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και της νύχτας 
  • Είναι κομψά, ποιοτικά και κολακεύουν την προσωπικότητα του κάθε άνδρα, διαχρονικά με στυλ που είναι πάντοτε στη μόδα
  • Φτιάχνονται με ποιοτικές πρώτες ύλες  100% ελληνικές από την πρώτη ραφή.
  • Αποτελούν εγγύηση ποιότητας , στυλ & τιμής !
Κάπως έτσι ξεκινησε αυτό το «μαγικό» ταξίδι με πολλή όρεξη και όραμα για δημιουργία.
Tο wizardclothing.gr είναι το διαδικτυακό κατάστημα που φέρνει τη μαγεία στην ανδρική ένδυση. Έχετε επιβιβαστεί όλοι;   it's all about magic!!!   Wizard clothing
 
 

 


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ