Ερντογάν

Ξαφνική αδιαθεσία Ερντογάν σε ζωντανή μετάδοση - Διακοπή της live συνέντευξης

Ανησυχία προκάλεσε στην Τουρκία η ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνέντευξης που μεταδιδόταν ζωντανά από το τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7 και το Ülke TV.

Σύμφωνα με την cumhuriyet, λίγη μόλις ώρα αφότου είχε ξεκινήσει η συνέντευξη του Τούρκου προέδρου, ο δημοσιογράφος διέκοψε ξαφνικά αυτό που έλεγε και ζήτησε διάλειμμα για διαφημίσεις. Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τον βλέπουμε να ανασηκώνεται στιγμιαία από την καρέκλα του και μετά να ξανακάθεται, πιθανόν για να μην προκληθεί πανικός. Στη συνέχεια η μετάδοση διακόπτεται απότομα, χωρίς η κάμερα να δείξει τον Ερντογάν.

 

 

 

Λίγες στιγμές πριν διακοπεί το πρόγραμμα ακούστηκε η φράση «Θεέ μου» από κάποιο πρόσωπο πίσω από τις κάμερες, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Επιστρέφοντας μετά τις διαφημίσεις, ο Ερντογάν ζήτησε συγγνώμη από το κοινό εξηγώντας ότι οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ κουραστικές λόγω της προεκλογικής εκστρατείας και, επιπλέον, τον ταλαιπωρούσε ένα κρύωμα, αλλά δεν ήθελε να ακυρώσει τη συνέντευξη αφού είχε δώσει την υπόσχεσή του.

 


Διεθνή 26 Απριλίου 2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως