{ Τελευταία νέα }

Χαλκιδική: Έσωσαν τρίχρονο κοριτσάκι από πνιγμό

χάρη σε μια υπέροχη αλυσίδα επιβίωσης


Κατηγορίες: Χαλκιδική

Χαλκιδική: Έσωσαν τρίχρονο κοριτσάκι από πνιγμόΈνα τρίχρονο κοριτσάκι που βρέθηκε σήμερα να επιπλέει χωρίς αναπνοή σε πισίνα στο Πευκοχώρι σώθηκε χάρη στην αλυσίδα ζωής που στήθηκε στη Χαλκιδική.

'Ενα 3χρονο κορίτσι επανήλθε στη ζωή χάρη σε μια υπέροχη αλυσίδα επιβίωσης.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός τρίχρονου κοριτσιού που βρέθηκε να επιπλέει χωρίς αναπνοή σε πισίνα στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής την Κυριακή 26 Ιουλίου.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του «Kids save lives – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές», 3χρονο κορίτσι διέφυγε για λίγα μόνο λεπτά της προσοχής των γονιών του και βρέθηκε να επιπλέει χωρίς αναπνοή και με κεντρική κυάνωση σε πισίνα του Πευκοχωρίου Κασσάνδρας.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το 166 και ο ιδιώτης ιατρός Κωνσταντίνος Λαζαρίδης.
Στο σημείο προσέγγισαν τελικώς 2 γιατροί και μια νοσηλεύτρια, οι οποίοι ξεκίνησαν Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση

Μετά από μερικούς κύκλους ΚΑΡΠΑ, η 3χρονη μικρούλα ξεκίνησε να #αναπνέει και πάλι!!!

Η αλυσίδα επιβίωσης συνεχίστηκε με την άφιξη εθελοντών Κασσάνδρας, με την προσπάθεια των διασωστών του ΕΚΑΒ, του προσωπικού του Κέντρου Υγείας Κασσάνδρειας και του προσωπικού επειγόντων του Νοσοκομείου Πολυγύρου.

Όσο κι αν προσέχουμε τα παιδιά μας, είναι λογικό πως κάποια στιγμή μπορεί να διαφύγουν της προσοχής μας. Όσο μπορούμε... να σκεφτόμαστε πως το κακό θέλει μόνο λίγα #δευτερόλεπτα ή ελάχιστα λεπτά.

Ο Κωνσταντίνος είναι γνωστός εκπαιδευτής του Kids Save Lives και της ΕΕΕΠΦ, είναι το τρίτο θύμα ανακοπής που επιστρέφει στη ζωή από τα χέρια του χάρη στην ζωτικής σημασίας #έγκαιρη ανταπόκριση του και ειδικά χάρη στην τεράστια #καρδιά που διαθέτει ‼️

Συγχαρητήρια σε όλους (ειδικά στους δύο γιατρούς και τη νοσηλεύτρια).
Anne Marie να σε χαιρόμαστε, καλώς ήρθες και πάλι πίσω!

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ