{ Τελευταία νέα }

Χαλκιδική: Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση σε ποδοσφαιριστή της ομάδας του Άρη Κασσάνδρειας


Κατηγορίες: Χαλκιδική

Χαλκιδική: Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση σε ποδοσφαιριστή της ομάδας του Άρη ΚασσάνδρειαςΠοδοσφαιριστής της ομάδας MARCO DOS SANTOS έγινε αντικείμενο ρατσιστικής επίθεσης από φιλάθλους αλλά και ποδοσφαιριστές της Γαλάτιστας

Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση σε ποδοσφαιριστή της ομάδας του Άρη Κασσάνδρειας.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ του Άρη Κασσάνδρειας για το συμβάν:
Στις 10/10/2020 πραγματοποιήθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος της ΕΠΣΧ και η ομάδα μας κέρδισε εκτός έδρας στη Γαλατιστα την τοπική ομάδα Ανθεμους Γαλατιστας με σκορ 0-2.

Δυστυχώς η γιορτή του ποδοσφαίρου εμαυρώθηκε όταν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας MARCO DOS SANTOS έγινε αντικείμενο ρατσιστικής επίθεσης από φιλάθλους αλλά και ποδοσφαιριστές της Γαλατιστας. Πράξη που έμεινε δυστυχώς ατιμώρητη από τη διαιτησία (έπρεπε το παιχνίδι να διακοπει) αλλά και από πλευράς ΕΠΣΧ η οποία έπρεπε να καλέσει σε απολογία το εν λόγω σωματείο.

Υπενθυμίζουμε σε όσους δεν το γνωρίζουν να το έχουν υποψιν ότι η αντιρατσιστική νομοθεσία είναι αμείλικτη με βαρύτητες ποινές ....

Σαν αθλητικό σωματείο είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε να επαναληφθεί ξανά κάτι ανάλογο και θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο τρόπο αντίδρασης και καλουμε την ΕΠΣΧ να λαβει τα καταληλα μετρα.

Ο αθλητισμός πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για τις τοπικές κοινωνίες.

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ