{ Τελευταία νέα }

Χαλκιδική: Τουριστικούς πράκτορες προσκάλεσε ο Δήμος Κασσάνδρας

με σκοπό την ανάδειξη κυρίως ως προορισμού, των Λουτρών της Αγίας Παρασκευής


Κατηγορίες: Χαλκιδική

Χαλκιδική: Τουριστικούς πράκτορες προσκάλεσε ο Δήμος ΚασσάνδραςΤουριστικούς πράκτορες προσκάλεσε ο Δήμος Κασσάνδρας με σκοπό την ανάδειξη κυρίως των Λουτρών της Αγίας Παρασκευής

Τουριστικούς πράκτορες από τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη,τη Λάρισα,το Βόλο αλλά και τη Χαλκιδική προσκάλεσε την Κυριακή ο Δήμος Κασσάνδρας με σκοπό την ανάδειξη του προορισμού, δίνοντας έμφαση κυρίως στα Λουτρά της Αγίας Παρασκευής, προκειμένου παρουσιάζοντας το τουριστικό αυτό προιόν, να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος στη Χαλκιδική.

Οι πράκτορες,που εκπροσωπούσαν τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία των περιοχών τους, ξεναγήθηκαν σε αρκετά σημεία της Κασσάνδρας και γνώρισαν την περιοχή παίρνοντας πληροφορίες για σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, για ξενοδοχεια και εστιατόρια που λειτουργούν το χειμώνα και για τις σύγχρονες εγκαταστάσεις των λουτρών που μπορούν με ευκολία να καλύψουν τις ανάγκες των επισκεπτών κατά τους χειμερινούς μήνες.

Η γνωριμία των τουριστικών πράκτόρων με την Κασσάνδρα, αποτελεί μια πάγια τακτική του τμήματος Τουριστικής Προβολής της ΚΕΔΗΚ για να αναδείξει τον προορισμό και να δημιουργήσει ζήτηση για ημερίσιες εκδρομές ή για Σαββατοκύριακα του χειμώνα.

Οι τουριστικοί πράκτορες εντυπωσιάστηκαν από τις λουτρικές εγκαταστάσεις αλλά και συνολικά από τη φέρουσα ικανότητα της Κασσάνδρας να προσφέρει ακόμα και το χειμώνα διακοπές με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Έγιναν δεκτοί από τους εκπροσώπους του Τουρισμού του Δήμου Κασσάνδρας Αντιδήμαρχο Τουρισμού Αστέριο Κατσάνη,Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού Μαρία Παπαδημητρίου και από τον Προέδρο της ΚΕΔΗΚ Ηρακλή Λειβαδιώτη.

Γεύτηκαν τα τοπικά κράσια και την τοπική μπύρα καθώς και τις τοπικές συνταγές ενώ παράλληλα μπόρεσαν να απολαύσουν το πανέμορφο τοπίο της Κασσάνδρας.

Αντίστοιχες δράσεις φιλοξενίας τουριστικών πρακτόρων στην Κασσάνδρα, θα συνεχιστούν καθώς η γνωριμία των πρακτόρων τουρισμού με τον προορισμό και ειδικά με τις σύγχρονες και υψηλού επιπέδου λουτρικές εγκαταστασεις στην Αγία Παρακσκευή αναμένεται να οδηγήσει σε αύξηση του ρεύματος των επισκεπτών στην περιοχή.

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ