{ Τελευταία νέα }

Χανιά Κρήτης: Συνελήφθησαν πατριός και μητέρα για την κακοποίηση των δύο παιδιών τους

 

Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Χανιά Κρήτης: Συνελήφθησαν πατριός και μητέρα για την κακοποίηση των δύο παιδιών τουςΣυνελήφθησαν η μητέρα και ο πατριός που φέρονται να κακοποιούσαν τα δύο ανήλικα παιδιά τους στα Χανιά Κρήτης.
 
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr, η σοκαριστική ιστορία κακοποίησης των δύο ανήλικων παιδιών είδε το φως της δημοσιότητας μόλις την περασμένη εβδομάδα όταν το 15χρονο κορίτσι εμφανίστηκε στο σχολείο με μώλωπες σε όλο της το σώμα. 
 
Το άτυχο κορίτσι μάλιστα, φορούσε κουκούλα στο κεφάλι διότι δεν ήθελε όλοι να δουν πως την είχαν κουρέψει.Για την κατάστασή της ενημερώθηκε η διευθύντρια του σχολείου, η οποία ευτυχώς την προσέγγισε  και η 15χρονη της αποκάλυψε ότι ο θετός πατέρας της, της έκοψε τα μαλλιά πολύ κοντά με το ζόρι.
 
Αμέσως ενημερώθηκε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Χανίων και η αστυνομία.
Τόσο  η 15χρονη όσο και ο 13χρονος αδερφός της φαίνεται ότι ήταν κλειδωμένοι στο σπίτι και δεν μπορούσαν να φύγουν, όμως το κορίτσι κατάφερε να δραπετεύσει από το παράθυρο.
Μάλιστα  στην ΕΛΑΣ κατέθεσε και ο 13χρονος αδερφός της, ο οποίος φαίνεται ότι πέρα από τον εγκλεισμό, υφίστατο και εκείνος σωματική βία.
 
Αστυνομία και κοινωνικές υπηρεσίες των Χανίων εξετάζουν πολύ προσεκτικά την υπόθεση.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο  βιολογικός πατέρας των παιδιών,  ο οποίος ζει στην Αθήνα προκειμένου να αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών.
 
 

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___