{ Τελευταία νέα }

Χάρι για Megxit: Βρήκα την ευτυχία που αναζητούσα στην Μέγκαν-Δεν υπήρχε άλλη επιλογή


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Χάρι για Megxit: Βρήκα την ευτυχία που αναζητούσα στην Μέγκαν-Δεν υπήρχε άλλη επιλογήΒρήκα την ευτυχία που αναζητούσα στην Μέγκαν

Σε μία από ψυχής ομιλία, ο πρίγκιπας Χάρι εξήγησε τους λόγους που «ανάγκασαν» τον ίδιο και την Μέγκαν, να απαρνηθούν τα καθήκοντά τους και να βαδίσουν τη δική τους πορεία.
Ο Δούκας του Σάσεξ μίλησε σε εκδήλωση υποστηρικτών του την Κυριακή και τόνισε ότι «για μένα και τη Μέγκαν πλέον δεν υπάρχει άλλη επιλογή». «Θέλαμε να συνεχίσουμε το έργο μας δίχως τη χρηματοδότηση από τον λαό. Όμως, προφανώς, αυτό δεν ήταν εφικτό».
Στον πρόλογο της ομιλίας του, είπε ότι «Μόνο να φανταστώ μπορώ τι έχετε ακούσει και τι έχετε διαβάσει αυτές τις ημέρες για μένα. Είμαι το ίδιο άτομο που γνωρίζετε εδώ και 35 χρόνια. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι το σπίτι μου και ο τόπος που αγαπώ. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».
«Αποδέχθηκα τη συμφωνία γνωρίζοντας ότι δεν αλλάζει τίποτα για ό,τι είμαι ή για το πόσο δεσμευμένος είμαι. Ελπίζω ότι θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι αντιμετώπισα, ότι θα απομάκρυνα την οικογένειά μου από όλα όσα γνώριζα για να κάνω ένα βήμα μπροστά σε ό,τι ελπίζω να αποτελέσει μια πιο ειρηνική ζωή» πρόσθεσε.
Εξήγησε ότι ούτε ο ίδιος ούτε και η Μέγκαν Μαρκλ πήραν την απόφασή τους απερίσκεπτα.
Ο Χάρι μίλησε «όχι ως πρίγκιπας ή ως δούκας αλλά ως Χάρι» για τη σχέση του με την Μέγκαν Μαρκλ λέγοντας ότι σε αυτή «βρήκα την αγάπη και την ευτυχία που αναζητούσα σε όλη μου τη ζωή».
«Γνωρίζω ότι με ξέρετε αρκετά καλά όλα αυτά τα χρόνια ώστε να με εμπιστευτείτε ότι η γυναίκα που επέλεξα ως σύζυγό μου έχει τις ίδιες αξίες με μένα. Και τις έχει» συνέχισε τις θετικές αναφορές στην Αμερικανίδα ηθοποιό.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

at tonight?s dinner for supporters of Sentebale in London Video © SussexRoyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ