Όμιλος Φίλων Αστρονομίας

Ξεκινά και πάλι τις δραστηριότητές του ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας

Ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας ξεκινά και πάλι τις δια ζώσης συναντήσεις και την παράλληλη επαναλειτουργία των γραφείων του.

Μετά από ένα μακρύ διάστημα διακοπής των συναντήσεων αλλά και της λειτουργίας των γραφείων του ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας επανεκκινεί! Μετά από σχετική απόφαση του  Διοικητικού Συμβουλίου του, ξεκινά και πάλι τη σταδιακή επαναλειτουργία των γραφείων του και την επανέναρξη των δια ζώσης συναντήσεών.Διάλεξη του Διονύση Σιμόπουλου στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας

Τα γραφεία του Ομίλου ανοίγουν και παλι τις πόρτες τους για τις καθιερωμένες συναντήσεις των μελών, τον δανεισμό και επιστροφή βιβλίων από τη βιβλιοθήκη του Ομίλου, καθώς επίσης για την οικονομική τακτοποίηση των συνδρομών των μελών και άλλες δρστηριότητες.

Ποια μέτρα θα ισχύσουν

Η είσοδος θα γίνεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης και την αντίστοιχη επίδειξη ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δελτίο ταυτότητας φοιτητή – πάσο). Αυτό θα συμβεί ώστε να ισχύσουν οι ίδιες υγειονομικές διατάξεις με τους αντίστοιχους χώρους που φιλοξενούν μόνο εμβολιασμένους πολίτες (covid free). Ακόμη, όλες και όλοι οι παρευρισκόμενοι υποχρεούνται βάσει των μέτρων να κάνουν ορθή χρήση μάσκας προσώπου.Σεμινάριo στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας: Ερασιτεχνικά τηλεσκόπια

Σχετικά με τα σεμινάρια θα ακολουθήσει σύντομα ανακοίνωση για την επανέναρξή τους, η οποία θα γίνει με βάση τις προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν. Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του Ομίλου εκφράζουν  καλούν τους ενδιαφερόμενους ομιλητές να τους κοινοποιήσουν τα θέματα των ομιλιών που θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν καθώς και μια σύντομη περίληψη αυτών. Η αποστολή μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά.

Info

Όμιλος Φίλων Αστρονομίας, Αλεξανδρείας 113 (περιοχή Μαρτίου), Θεσσαλονίκη
Επαναλειτουργία από: Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, ώρα 7:00μ.μ
Επικοινωνία: [email protected], Ιστοσελίδα: ofa.gr

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως