Ξέσπασε ο Νίκος Μπάρκουλης: «19 χρόνια τώρα προσπαθείτε να με διαβάλετε όπως κάνατε και με εκείνον»

O γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος Μπάρκουλης, έχει μεγαλώσει αρκετά και το τελευταίο διάστημα ασχολείται ενεργά με τα social media και πιο πολύ με το Tik Tok κάνοντας τα δικά του βιντεάκια.

Ωστόσο, ένα βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα στο οποίο ακολουθούσε ένα trend βάσει του οποίου το πρόσωπο του βίντεο έπρεπε να “δώσει το χέρι του” στο πρόσωπο που του κατέστρεψε τη ζωή, στάθηκε η αφορμή να κυκλοφορήσουν κάποια δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως ο αείμνηστος ηθοποιός κατέστρεψε τη ζωή του γιου του.

Αυτά τα δημοσιεύματα φαίνεται να ενόχλησαν ιδιαίτερα τον Νίκο Μπάρκουλη ο οποίος μέσω ενός νέου βίντεο εξηγούσε πως αυτό που είχε γράψει τότε δεν ήταν τίποτα άλλο από τη “συναισθηματική καταστροφή” που ένιωσε όταν ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή.

Τα σχόλιά του στο Tik Tok

“Καλησπέρα σε όλους, ονομάζομαι Νίκος Μπάρκουλης, είμαι 19 ετών και κάνω βίντεο στο Tik Tok.  Oι περισσότεροι πιστεύω θα με ξέρετε λόγω αυτού και όσοι δεν με ξέρετε λόγω του Τik Tok, είμαι ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη που έφυγε από τη ζωή πέντε χρόνια πριν. Έκανα ένα βίντεο, ήταν ένα trend που έλεγε δώσε το χέρι σου στο άτομο που σου κατέστρεψε τη ζωή. Το έδωσα στον πατέρα μου, μόνο που έκανα ένα twist είπα “μπαμπά που έφυγες τόσο νωρίς” εννοώντας που έφυγες τόσο νωρίς από τη ζωή μου μιας και ήμουν τόσο μικρός σε ηλικία.

Οι δημοσιογράφοι απ΄ ότι φαίνεται δε ξέρουν να διαβάζουν και αποφάσισαν να γράψουν στο άρθρο ότι ο πατέρας μου, μου κατέστρεψε τη ζωή και άλλα τέτοια άσχημα πράγματα. Δεν έχω να δικαιολογήσω κάτι γιατί δεν έγραψα κάτι λάθος. Δε φταίω εγώ αν κάποιος δεν ξέρει την γλώσσα της χώρας του. Απλά να πω ότι με ακολουθάγατε τότε, με ακολουθάτε τώρα και πέντε χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα μου ακόμα ασχολείστε μαζί του” αναφέρει στο βίντεό του ο Νίκος Μπάρκουλης ενώ στη λεζάντα συνέχισε γράφοντας:

“19 χρόνια που αναπνέω πάντα προσπαθείτε να με διαβάλετε όπως κάνατε και με εκείνον, 5 χρόνια μετά τον κατηγορείτε για τη ζωή μου. Δε σας το επιτρέπω”.

 

@nikosmparkoulis19 χρόνια που αναπνέω πάντα προσπαθείτε να με διαβάλετε όπως κανατε και με εκείνον,5 χρόνια μετά τον κατηγορείτε για την ζωή μου.Δεν σας το επιτρέπω!♬ πρωτότυπος ήχος – Nikos Mparkoulis