Χιλιάδες αντισηπτικά χεριών παραδόθηκαν στη Γενική  Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Χιλιάδες αντισηπτικά χεριών παραδόθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Θ. Καράογλου: «Κανένας δεν θα μείνει απροστάτευτος στην πανδημία»

Χιλιάδες σωληνάρια με αντισηπτικό υγρό παρέδωσε σήμερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, σε αναγνώριση της συμβολής των Αστυνομικών στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά για την τήρηση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της πανδημίας και την προάσπιση της δημόσιας υγείας.
 
Τα αντισηπτικά, που διατίθενται για τις ανάγκες του προσωπικού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, είναι προσφορά της εταιρείας Farcom, η οποία ανταποκρίθηκε αμέσως στη σχετική προτροπή του κ. Καράογλου να υποστηριχθούν οι υπηρεσίες αιχμής που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της υγειονομικής μάχης.  
 
Τη δωρεά παρέλαβαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες για την προσφορά που συμβάλλει, όπως είπαν, στη βελτίωση της υγειονομικής προστασίας των αστυνομικών. 
 
Η marketing director της Farcom, κα. Στέλλα Σούμσκη, δήλωσε πως «Δεδομένης της παρούσας κατάστασης αναφορικά με την υγειονομική κρίση του Covid-19, προβαίνουμε σε μια σειρά ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης προκειμένου να υποστηρίξουμε έμπρακτα φορείς, οργανισμούς και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Στο πλαίσιο αυτό και δίνοντας πάντοτε έμφαση στην τοπική μας κοινότητα, η Farcom ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρου Καράογλου, για δωρεά αντισηπτικών προϊόντων στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία μας προσέφερε χιλιάδες σωληνάρια αντισηπτικό gel καθαρισμού χεριών για την υγιεινή και προστασία των ανθρώπων που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή, πιστεύοντας απόλυτα ότι στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε η συμβολή και η στήριξη του ιδιωτικού τομέα στην κοινωνία είναι κρίσιμη και καθοριστική».
 
Την πολύτιμη, όπως τη χαρακτήρισε, συνεισφορά του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. στην τήρηση των υγειονομικών μέτρων εξήρε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Όπως ανέφερε:

«Ευχαριστώ την εταιρεία Farcom, η οποία εδρεύει στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, για την ευαισθησία να ανταποκριθεί στο κάλεσμα συστράτευσης που απευθύνει το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) σε επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας.
Η άμεση και έμπρακτη ανταπόκρισή της, όπως και άλλων επιχειρήσεων, στην προσπάθεια στήριξης και ενίσχυσης των υπηρεσιών αιχμής είναι μεγάλη και συγκινητική αφού με συμβολικές πράξεις, όπως η σημερινή, εκφράζουν ευγνωμοσύνη στους συμπατριώτες μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου με την πανδημία, όπως συμβαίνει με το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. και την πολύτιμη συνεισφορά του στον περιορισμό του επικίνδυνου ιού. Η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα στέκεται δίπλα στην κοινωνία και τον συνάνθρωπο. Το είπαμε και γίνεται πράξη. Κανένας δεν θα μείνει μόνος σε αυτήν την δοκιμασία, κανένας δεν θα μείνει απροστάτευτος».  

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως