{ Μουσική }

Χορωδιακή Μουσική Παράσταση A Cappella στην Καθολική Εκκλησία

από την επίλεκτη πανεπιστημιακή χορωδία του Αmerican University Chamber Singers


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Χορωδιακή Μουσική Παράσταση A Cappella στην Καθολική Εκκλησία
Δωρεάν

Χώρος: Καθολική Εκκλησία
Διεύθυνση: Φράγκων 19, 54625
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Καθολική Εκκλησία
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Αmerican University Chamber Singers
Πότε: 27/05/2019
Ώρα έναρξης: 20:30

Χορωδιακή Μουσική A Cappella στους χώρους της Καθολικής Εκκλησίας στη Θεσσαλονίκη (Φράγκων 19) θα παρουσιάσουν σε ένα πλούσιο πρόγραμμα μέλη επίλεκτου χορωδιακού σχήματος του American University Chamber Singers από την Washington την Δευτέρα 27 Μαΐου στις 20.30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Χορωδιακή Μουσική παράσταση A Cappella στους χώρους της Καθολικής Εκκλησίας στη Θεσσαλονίκη (Φράγκων 19) θα παρουσιάσουν σε ένα πλούσιο πρόγραμμα μέλη επίλεκτου χορωδιακού σχήματος του American University Chamber Singers από την Washington την Δευτέρα 27 Μαΐου στις 20.30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Πανεπιστημιακή Χορωδία και στο πλαίσιο περιοδείας της, υπό τη διεύθυνση του Daniel Abraham, με τον καλλιτεχνικό συντονισμό του Αναστάσιου Στρίκου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγαπημένες συνθέσεις, σύγχρονες και κλασσικές, κομμάτια από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Κούβα, την Λατινική Αμερική και την Ελλάδα, ενώ δεν θα λείψουν και τα γκόσπελ και τα σπιρίτσουαλ. 

Η χορωδία American University Chamber Singers ιδρύθηκε το 1934 από τον James McLain. Τα Χορωδιακά Σύνολα του American University έχουν ακμάσει κάτω από την εξαιρετική διεύθυνση πολλών από τους πιο διάσημους μαέστρους της περιοχής της Ουάσινγκτον, όπως: Paul Calloway, Norman Scribner, Vito Mason, Paul Hill, Sondra Proctor και Elise Eisenhower.

Υπό την καθοδήγηση του Daniel Abraham από το 2000, το χορωδιακό πρόγραμμα του Αμερικανικού Πανεπιστημίου συνεχίζει να ευημερεί και να διατηρεί την παράδοσή του στην αριστεία στις μουσικές επιδόσεις.

Πανεπιστημιακή Χορωδία
American University Singers
Chamber Singers
Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
27 Μαΐου | Καθολική Εκκλησία | Είσοδος Ελεύθερη
Διοργάνωση: Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ