{ Τελευταία νέα }

Χρήστης ουσιών παίρνει τη δόση του μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Χρήστης ουσιών παίρνει τη δόση του μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘΗ εικόνα του χρήστη ουσιών, να παίρνει τη δόση του μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ κάνει ήδη τον γύρω του διαδικτύου..

Η εικόνα του χρήστη ουσιών, να παίρνει τη δόση του μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ κάνει ήδη τον γύρω του διαδικτύου....
 
Σοκ και θλίψη προκαλεί η φωτογραφία που δημοσίευσε ένας από τους επιβάτες αστικού λεωφορείου, στην οποία απεικονίζεται νεαρός άνδρας να κάνει χρήση ναρκωτικών μέσα σε αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στη Σελίδα του Facebook Τα Καλά, τα Στραβά και τα Ανάποδα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιβάτες ενημέρωσαν τον οδηγό του λεωφορείου, που με τη σειρά του κάλεσε την αστυνομία.
 
ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1145
Το 1145 απευθύνεται σε χρήστες ναρκωτικών και αλκοόλ καθώς και σε ανθρώπους με ασχολούνται παθολογικά με το διαδίκτυο, τους συγγενείς και τους φίλους τους.
Παρέχει ενημέρωση για θέματα που αφορούν τις ναρκωτικές ουσίες και πληροφόρηση για υπηρεσίες αντιμετώπισης του προβλήματος σε όλη τη χώρα.
Προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη μέσα από τη διαδικασία της ενεργητικής ακρόασης και της συζήτησης σε κλίμα σεβασμού και εμπιστοσύνης.
Η υπηρεσία εγγυάται το απόρρητο των πληροφοριών και το σεβασμό στο δικαίωμα της ανωνυμίας.
 
Λειτουργεί Δευτέρα & Τετάρτη 12:00-20:00, και Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 9:00-17:00 με αστική χρέωση μέσω σταθερής τηλεφωνίας από Cosmote για όλη την Ελλάδα. Πληροφορίες και στήριξη προσφέρονται επίσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]
 
 ΟΚΑΝΑ
Αν ξέρεις κάποιον που κάνει χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών, μίλησε μαζί του. Προσπάθησε να τον κάνεις να καταλάβει ότι πρέπει να σταματήσει τη χρήση. Ότι πρέπει να ζητήσει βοήθεια.
Αν εσύ κάνεις χρήση ουσιών, σκέψου τις συνέπειες για τη σωματική και ψυχική σου υγεία και ζήτα άμεσα βοήθεια. Όσο αδιαφορείς για τις συνέπειες τόσο διακινδυνεύεις τη ζωή σου.
Δεν είναι ποτέ αργά. Μίλα με τους γονείς σου, ένα γιατρό, ένα σύμβουλο, το δάσκαλό σου, κάποιον που μπορείς να εμπιστευτείς. Κάντο σήμερα.
 
Τηλεφώνησε στην Γραμμή Βοήθειας του ΟΚΑΝΑ 1031 ή επικοινώνησε με κάποιο συμβουλευτικό σταθμό για νέους του ΟΚΑΝΑ, του ΚΕΘΕΑ και του 18 Άνω.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ