Χριστούγεννα 2020: Άγιος Βασίλης ύψους 10 μέτρων στη Γλυφάδα

Χριστούγεννα 2020: Άγιος Βασίλης ύψους 10 μέτρων στη Γλυφάδα

Σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση παρά την πανδημία, που απαγορεύει μεγάλες υπαίθριες βόλτες και εκδηλώσεις και μαζικά ψώνια, και ο κόσμος που στόλισε φέτος νωρίτερα το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του για να το χαρεί στο lockdown αλλά και οι Δήμοι που προβαίνουν σε εορταστικό στολισμό με χριστουγεννιάτικα στολίδια και φώτα σε δρόμους και πλατείες.

Θέλοντας να δώσει χαρά στους δημότες του, ο Δήμος Γλυφάδας τοποθέτησε στη γωνία Λαζαράκη και Μεταξά έναν τεράστιο Άγιο Βασίλη, ύψους 10 μέτρων, οι εικόνες του οποίου και έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Αρχικά ο Άη Βασίλης έφερε και μάσκα στο πρόσωπό του, για να είναι στο κλίμα της εποχής, ωστόσο μετά από λίγες μέρες ο Δήμος αφαίρεσε τη μάσκα.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook:

Τη φετινή χρονιά, με τις αντιξοότητες λόγω της πανδημίας και τα προβλήματα που προκαλεί, έχουμε αποφασίσει να κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για να δώσουμε χαρά και ζεστασιά στην πόλη μας και σε κάθε σπιτικό, για όλη την εορταστική περίοδο – και πριν από αυτή

Στολίσαμε πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά και πρώτη φορά βάζουμε δύο μεγάλους Άγιους Βασίληδες για να μεταφέρουν παντού το πνεύμα των γιορτών.

Ο πρώτος Άγιος Βασίλης, στη γωνία Λαζαράκη και Μεταξά, έβαλε τη μάσκα του – για λόγους συμβολισμού και για να στείλει το δικό του μήνυμα – και σήμερα την έβγαλε για να δούμε το χαμόγελό του και να μοιράσει απλόχερα χαρά και αισιοδοξία!

Οι εργασίες προχωρούν και για τον δεύτερο Άγιο Βασίλη στον Άγιο Τρύφωνα και μαζί ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες ο στολισμός της πόλης μας, που έχει φέτος τον πιο εορταστικό και φωτεινό διάκοσμο από ποτέ!

Η Γλυφάδα μας φοράει τα καλά της, βάζει τα χριστουγεννιάτικά της και προσφέρει σε όλους μας τη ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα που τόσο έχουμε ανάγκη.
 


 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως