{ Μουσική }

Χριστούγεννα με Παιδικές Χορωδίες στην Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ.

Τα έσοδα θα διατεθούν στον «Φάρο του Κόσμου»

 

Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Χριστούγεννα με Παιδικές Χορωδίες  στην Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ.

Χώρος: Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ
Διεύθυνση: Εγνατίας 154, εντός ΔΕΘ-Helexpo,
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ
Τιμή: από 7.00

Πότε: 12/12/2018
Ώρα έναρξης: 19:00

Παιδικές φωνές και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα πλημμυρίσει την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα η αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Παιδικές φωνές και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα πλημμυρίσει την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα η αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Τα έσοδα της εκδήλωσης, που διοργανώνει το σωματείο «Παιδείας Δρώμενα» με την υποστήριξη του Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κέντρου Νεότητας «Φάρος του Κόσμου».
Γνωστές χορωδίες της Θεσσαλονίκης θα ερμηνεύσουν υπέροχα μουσικά κομμάτια αναδεικνύοντας την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών. Μέσα από τους στίχους και τη μουσική θα επικοινωνήσουν το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων.
Συμμετέχουν οι χορωδίες από: το Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο, την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, το Δήμος Πυλαίας/ Χορτιάτη, τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία, το Δημοτικό Ωδείο Νεάπολης/ Συκεών, τον Ιερό Ναό Γεννήσεως Θεοτόκου Καρδίας, το Άσυλου του Παιδιού, τον Ιερό Ναό Αγίων Κυρρίλου και Μεθοδίου. Μζί τους θα συμπράξει η Ορχήστρα και χορωδία των παιδιών του «Φάρου του Κόσμου», «Faros Music Band».

Χριστούγεννα με Παιδικές Χορωδίες
Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στο Α.Π.Θ.
Τα έσοδα θα διατεθούν στον «Φάρο του Κόσμου»
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Σύνθια Σάπικα


«Φάρος του Κόσμου»
Το κέντρο Νεότητας «Φάρος του κόσμου» είναι ένας χώρος προστασίας και δημιουργικής απασχόλησης των Νέων του Δενδροποτάμου που λειτουργεί με την φροντίδα και την αγάπη της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. Μέσα από τον διαρκή και αδιάκοπο αγώνα του έχει όχι μόνο αναδείξει τα προβλήματα της περιοχής αλλά έχει βρει πρωτοπόρες λύσεις σε τομείς όπως η εκπαίδευση η υγεία η εργασία. Ο «Φάρος του κόσμου» βρίσκεται διαρκώς δίπλα σε όλους όσους τον έχουν ανάγκη και φωτίζει τον δρόμο προς την ανάπτυξη και την εξέλιξη.
Πληροφορίες
Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ.
Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 19.00
Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ
Προπώληση: Στο βιβλιοπωλείο Πρωτοπορία, Λεωφόρο Νίκης 3, τηλ.: 231-226190, www.protoporia.gr
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ