{ Μουσική }

Χριστούγεννα με τον Andy Williams στο δεύτερο Ηχόραμα στη ΔΕΘ

που θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Λευτέρης Κογκαλίδης με ελεύθερη είσοδο


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Χριστούγεννα με τον Andy Williams στο δεύτερο Ηχόραμα στη ΔΕΘ
Δωρεάν

Τιμή: από 0.00

Πότε: 02/12/2019
Ώρα έναρξης: 20:00

Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα αφιερωμένο στον Andy Williams (1927-2012), έναν αμερικανό τραγουδιστή που μεσουράνησε στις δεκαετίες του '50, '60 και '70, θα προβληθεί στο δεύτερο Ηχόραμα.

Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα αφιερωμένο στον Andy Williams (1927-2012), έναν αμερικανό τραγουδιστή που μεσουράνησε στις δεκαετίες του '50, '60 και '70, θα προβληθεί στο δεύτερο Ηχόραμα, που θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 20.00 στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης της ΔΕΘ, με ελεύθερη είσοδο ο δημοσιογράφος Λευτέρης Κογκαλίδης με υλικό από το προσωπικό του αρχείο.

Ο ίδιος τραγουδιστής διάλεξε τις καλύτερες σκηνές από τις χριστουγεννιάτικες εκπομπές που παρουσίασε στην αμερικάνικη τηλεόραση από το 1962-67 με καλεσμένους τα τρία αδέρφια του, το παιδικό συγκρότημα Οσμοντς, τη σύζυγό του ηθοποιό και τραγουδίστρια Κλωντίν Λονζέ και τους γονείς του.

Το πρόγραμμα που διαρκεί 58 λεπτά είναι πλημμυρισμένο από 22 δημοφιλή χριστουγεννιάτικα τραγούδια με επικεφαλής την προσωπική του επιτυχία «Τhe most wonderful time of the year» που συνέθεσαν, ειδικά για τον ίδιο, το 1963.

Θα προηγηθεί σύντομη εισήγηση και μουσικά «ορντέβρ»,  πέντε βίντεο κλιπ σπάνιων, ξεχασμένων τραγουδιών και σκηνών από τον κινηματογράφο.  
Θα είναι ελεύθερη η είσοδος των Ι.Χ. από την Πύλη Εμπορίου του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης και δωρεάν η στάθμευση.
Η Αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» βρίσκεται πάνω από την Εθνική Τράπεζα,σε απόσταση 50 μέτρων από την Πύλη Εμπορίου, απέναντι από το Περίπτερο 1, στον κεντρικό δρόμο της ΔΕΘ, που ενώνει την πύλη της ΧΑΝΘ με την πύλη Εμπορίου. Λειτουργεί και ανελκυστήρας για τον πρώτο όροφο.


:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ