{ Εκδηλώσεις }

"Χριστούγεννα στο Φως"στους Αμπελόκηπους και "Santa Walk" στη Μενεμένη την Πέμπτη 12/12


Κατηγορίες: Γιορτές
Δύο μεγάλες γιορτές την ίδια μέρα. "Χριστούγεννα στο Φως"στους Αμπελόκηπους και "Santa Walk" στη Μενεμένη.

Λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων, η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης,  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019.
Δύο μεγάλες γιορτές την ίδια μέρα. "Χριστούγεννα στο Φως"στους Αμπελόκηπους και "Santa Walk" στη Μενεμένη.
Την Πέμπτη το απόγευμα κλείνουμε το χώρο γύρω από την Πλατεία Επταλόφου και γιορτάζουμε τα "Χριστούγεννα στο Φως". Από τις 6 το απόγευμα μουσικά σχήματα Τζαζ, Έντεχνα, Ροκ και Ρεμπέτικα,  θα βρίσκονται στους τέσσερις δρόμους γύρω από την Πλατεία, για να μας βάλουν στο κλίμα της μεγάλης γιορτής, ενώ εμψυχωτές θα διασκεδάζουν τους μικρούς μας φίλους!
Στις 8 και μισή, έρχεται το Άναμμα του Δέντρου μας, ενώ στις 9 το βράδυ θα γιορτάσουμε όλοι μαζί με τη μεγάλη συναυλία των μοναδικών " ΟΝΙΡΑΜΑ"! Η γιορτή όμως, δεν είναι μόνο αυτή. Ήδη από τις 7 το απόγευμα μια μεγάλη πορεία αγάπης θα ξεκινήσει από την Πλατεία Τσομπάνογλου της Μενεμένης που θα καταλήξει στους Αμπελόκηπους, στην οδό Παπαφλέσσα, μέσω της οδού Μ.Αλεξάνδρου, που θα παραμείνει κλειστή.
Στο τέλος της διαδρομής μία όμορφη συναυλία θα περιμένει τους συμμετέχοντες, με πρωταγωνιστή, το γνωστό ερμηνευτή Γιώργο Φανάρα.
 
Θα περάσουμε όλοι καλά!
 
Καλές γιορτές 
 
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ