{ Εκδηλώσεις }

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Δείπνο 2019 στο εστιατόριο Canteen

με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου «ΑΧΤΙΔΑ»


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Δείπνο 2019 στο εστιατόριο Canteen

Χώρος: Canteen
Διεύθυνση: Δημητρίου Γούναρη 7, 54622
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Canteen
Τιμή: από 35.00

Πότε: 11/12/2019
Ώρα έναρξης: 20:30

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Δείπνο 2019 στο εστιατόριο Canteen με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου «ΑΧΤΙΔΑ».

Το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του Thessaloniki Food Festival, διοργανώνει φιλανθρωπικό δείπνο, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 8.30 το βράδυ, στο εστιατόριο Canteen, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου “ΑΧΤΙΔΑ”. Πρόκειται για μια συνέχεια της προσπάθειας του Thessaloniki Food Festival για ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και όπως κάθε χρόνο την ενίσχυση Φιλανθρωπικών Σωματείων και Ιδρυμάτων της πόλης.
Οι διακεκριμένοι chef ambassadors του Thessaloniki Food Festival 2019, Μιχάλης Αδαμίδης, Βαγγέλης Ασημακόπουλος και Γιάννης Χατζηπαρασίδης ετοίμασαν ένα μοναδικό εορταστικό μενού, με εξαιρετικά τοπικά προϊόντα εποχής.
Η αρχή θα γίνει με σούπα κάστανο με τρούφα, καβουρδισμένο αμύγδαλο και σχοινόπρασο, στη συνέχεια θα ακολουθήσει τριλογία ψητών παντζαριών με καπνιστή φέτα, σάλτσα πορτοκαλιού και τραγανό παστέλι.
Το επόμενο πιάτο θα είναι ριζότο με μελάνι σουπιάς, γαρίδες, πικάντικο λουκάνικο μαύρου χοίρου και φλούδες κατσικίσιας γραβιέρας.
Θα ακολουθήσουν τα σιγομαγειρεμένα μοσχαρίσια μάγουλα με σάλτσα κόκκινου ξινόμαυρου, κρέμα τραχανά και κονφί πράσου.
Το δείπνο θα κλείσει με μους Μακεδονικού χαλβά σε σάλτσα λευκής και μαύρης σοκολάτας, αρωματισμένης με ελληνικό καφέ
Δε θα μπορούσαν να λείπουν από το τραπέζι, το κουλούρι Θεσσαλονίκης, το εξαιρετικό ελληνικό ελαιόλαδο και οι ελιές.
Σας περιμένουμε για να ανταλλάξουμε ευχές αγάπης και να δοκιμάσουμε το Θεσσαλονικιώτικο μενού που δημιούργησαν οι τρεις Chef Ambassadors του Thessaloniki Food Festival 2019.
Το εορταστικό δείπνο θα συνοδεύεται από τα λευκά και κόκκινα κρασιά του αστικού αμπελώνα του Δήμου Θεσσαλονίκης «Η Γοργόνα» και από κρασιά της Ένωσης Οινοπαραγωγών Β. Ελλάδος.

Τιμή πρόσκλησης 35 ευρώ
 





 



TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ