Χρονιά επιτυχιών για τη Σχολή Μάρκετινγκ του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης!

Χρονιά επιτυχιών για τη Σχολή Μάρκετινγκ του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης!

Όταν η πιο σύγχρονη ειδικότητα, συναντά το εκπαιδευτικό ίδρυμα με το πιο σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών, τα αποτελέσματα μόνο σπουδαία μπορεί να είναι.
 
Αν η φετινή ιδιαίτερη συγκυρία ανέδειξε όσο λίγους έναν εργασιακό κλάδο, αυτός είναι του μάρκετινγκ σε όλες τις πιθανές μορφές και ειδικότητες του. Η ανάδειξη, τοποθέτηση και τελικά επιλογή, ενός προϊόντος ή μίας υπηρεσίας από το αγοραστικό κοινό, κυριαρχεί ως διαδικασία στην παγκόσμια αγορά.
 
Αντιλαμβανόμενοι τις νέες συνθήκες, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις ασπάζονται το σημαντικότερο κανόνα, στον κόσμο των σύγχρονων επιχειρήσεων: Δεν είναι αρκετό να ικανοποιείς τους πελάτες σου. Πρέπει να τους ενθουσιάζεις.
 
Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, πρωτοπόρο όπως πάντα και με πλήρη σύνδεση με την αγορά εργασίας, περήφανα δηλώνει, ότι ο Τομέας του Μάρκετινγκ, είναι από τα πιο “δυνατά του χαρτιά”. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις νέες εξελίξεις, με ένα πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο σε όλες τις νέες τάσεις, όπως το Digital, το Influencing αλλά και το Experiental marketing, εκπαίδευσε και την περασμένη ακαδημαϊκή χρονιά, τους μελλοντικούς επαγγελματίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
Ταυτόχρονα μέσα από σεμινάρια στελεχών κορυφαίων επιχειρήσεων του συγκεκριμένου κλάδου, ταύτισαν την θεωρητική κατάρτιση των σπουδαστών, με την πρακτική εφαρμογή τους στην αγορά εργασίας, δημιουργώντας ταυτόχρονα ευκαιρίες για μία μελλοντική επαγγελματική συνεργασία.
 
Κάνε τώρα το βήμα και ενημερώσου για τη Σχολή Μάρκετινγκ του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας εδώ ή καλώντας στο 2310552406.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως