κοπέλα κρατα κινητό στο χέρι της και συνομιλεί

Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Αναγνώρισε κι άλλους βιαστές

Καθημερινά νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για την υπόθεση του 12χρονού κοριτσιού στο Κολωνό που υπήρξε κατά εξακολούθηση θύμα βιασμού και εκπόρνευσης.


Κολωνός : Όλα τα νέα και οι εξελίξεις στην αποτρόπαια υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης


Από τις καταθέσεις της 12χρονης στην παιδοψυχολόγο του τμήματος ανηλίκων αλλά και φωτογραφίες, οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει και άλλους άνδρες που είχαν κλείσει ραντεβού μέσω του 33χρονου Ηλία Μίχου για να βιάσουν το παιδί.

Λυτοί οι άνθρωποι ακόμα δεν έχουν συλληφθεί

“Έχει υποδείξει στις αρχές και άλλα άτομα. Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ακόμα δεν έχουν συλληφθεί αλλά αντιθέτως για τη μητέρα που το 12χρονο κορίτσι δεν έχει αναφέρει απολύτως τίποτα δυστυχώς ακόμα κρατείται προσωρινά” τόνισε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Όπως αποκαλύπτεται, από όσα έχει αναφέρει η 12χρονη, υπήρχε άτομο που την είχε οδηγήσει σπίτι του, ένας παντρεμένος μεσήλικας με παιδιά που της ζητούσε να φύγουν διήμερο καθώς και ακόμα ένας που την είχε οδηγήσει σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Για τον άνδρα που την πήγε σπίτι του, ανέφερε ότι ήταν ανάμεσα σε αυτούς που γνώρισε μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών στην οποία είχε δημιουργήσει στο προφίλ της, ο Μίχος. Ο «παχουλός» με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο για τον οποίο μίλησε η 12χρονη, δεν εχει ταυτοποιηθεί, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχουν στοιχεία.


Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 | Φωτογραφία Jan Vašek | Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως