Site icon Cityportal.gr

Υπόθεση κοκαϊνης: Ξεσπά η μητέρα του μοντέλου- «Αν έχει κάνει διακίνηση ναρκωτικών ας μπει μέσα ισόβια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή οδηγήθηκαν το γνωστό μοντέλο και ο σύντροφός της, μετά την απολογία τους στον ανακριτή για την υπόθεση των οκτώ κιλών κοκαΐνης.
«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Δεν γνώριζα τι έκανε ο σύντροφός μου. Θα είναι άδικο να τιμωρηθώ για κάτι στο οποίο δεν συμμετείχα».

«Το παιδί μου είναι αθώο»

Η μητέρα της 29χρονης μιλώντας στο LIVE NEWS υποστήριξε ότι η κόρη της είναι αθώα.

«Ο έρωτας τυφλώνει δυστυχώς δεν βλέπεις ποιον έχεις μπροστά σου. Είχα πάρα πολλές επιφυλάξεις κι όταν είχε καβγάδες με την κόρη μου. Δεν μπορώ να αποδώσω ευθύνες αλλά το μόνο που δηλώνω είναι ότι το δικό μου το παιδί είναι αθώο. Και να σας πω και κάτι; Εάν έχει κάνει και διακίνηση ναρκωτικών (η κόρη μου) ας μπει μέσα ισόβια. Σας μιλάω ειλικρινά δεν το έχει κάνει είναι αθώα. Τι να πεις ότι είναι σε σοκ; Ότι χτες το βράδυ με πήρε και μου λέει «μαμά μου με κλείνουν μέσα» και της λέω «παιδί μου σου λένε χίλιες κατηγορίες χωρίς να φταις, το έχεις καταλάβει;».

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 32χρονος υποστήριξε πως δεν είναι έμπορος ναρκωτικών και πως δεχόταν εκβιασμούς για τη μεταφορά της κοκαΐνης για χρήματα που χρωστούσε.

Προσπάθησε μάλιστα χωρίς όμως να τα καταφέρει να γλιτώσει από τη φυλακή την 29χρονη, λέγοντας στην ανακρίτρια ότι το μοντέλο δεν γνώριζε για την κοκαΐνη.

Exit mobile version