Νίκος Διαλυνάς

Υπόθεση βιασμού 24χρονης - Διαλυνάς: Ο Γκιώνης θα προσκομίσει στοιχεία στις Αρχές

Σε μια σοβαρή εξέλιξη σε σχέση με την υπόθεση της καταγγελίας βιασμού σε βάρος της 24χρονης Γεωργίας σε ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη, προχώρησε ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 24ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή T-live στον Alpha αποκάλυψε ότι ο γνωστός ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, αναμένεται να καταθέσει στην εισαγγελία της Κύπρου, φάκελο με καταγγελίες που περιλαμβάνουν μαστροπεία, ναρκωτικά και παιδική πορνογραφία, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πιθανή εμπλοκή Κυπρίων, σε κύκλωμα μαστροπείας.

«Θα έχουμε τσουνάμι εξελίξεων από Κύπρο, διότι σήμερα θα κατατεθεί από τον Ηλία Γκιώνη ένας φάκελος με στοιχεία, στα οποία -σύμφωνα με αυτόν – εμπλέκονται τέσσερις κύπριοι πολιτικοί και τέσσερα άτομα από την Αθήνα, εκτός των άλλων. Συνολικά τα εμπλεκόμενα άτομα είναι 20, σύμφωνα με τον κύριο Γκιώνη. Οι κατηγορίες τις οποίες τους αποδίδει, τις οποίες υποστηρίζει με φωτογραφίες, βίντεο κι άλλα στοιχεία συμπεριλαμβάνουν μαστροπεία, ναρκωτικά κι ενδεχομένως να έχουμε εμπλοκή παιδικής πορνογραφίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Διαλυνάς στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Όταν ρωτήθηκε για το αν γνωρίζει για το αν το εν λόγω κύκλωμα σχετίζεται με το πάρτι στο πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο γνωστός δικηγόρος απάντησε: «Δε μπορώ να το πω. Κάποιος εξ’ αυτών – δεν είναι απαραίτητο να είναι αυτοί που κατηγορούνται για βιασμό, το ξεκαθαρίζω- εμπλέκεται».

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση βιασμού: Προσήχθη ο Μάνος Παπαδόπουλος στην ΓΑΔΘ

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως