{ Καλά νέα }

Υποτροφία για τη μοναδική απόφοιτο του Λυκείου Αγίου Ευστρατίου που πέτυχε στις πανελλαδικές εξετάσεις


Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Υποτροφία για τη μοναδική απόφοιτο του Λυκείου Αγίου Ευστρατίου που πέτυχε στις πανελλαδικές εξετάσειςΗ δράση «Αριστεία και Θάλασσες» απευθύνεται στους άριστους μαθητές των ακριτικών νησιών και σκοπό έχει την οικονομική τους ενίσχυση για την επιτυχή ολοκλήρωση των προπτυχιακών σπουδών τους και ακολούθως τη δημιουργία κοινότητας επιστημόνων με σκοπό τη συνέχιση του έργου της δράσης

H Ζωή Τσομπανέλλη, η 18χρονη από τον 'Αγιο Ευστράτιο που πέτυχε στις Πανελλήνιες εξετάσεις, θα σπουδάσει με υποτροφία στο πλαίσιο της δράσης «Αριστεία και Θάλασσες» της κολυμβητικής ομάδας «Pastra Cretonaxiosa». Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη συνάντηση στον Αϊ Στράτη της δημάρχου Αγίου Ευστρατίου Μαρίας Κακαλή και του αντιδημάρχου Δημήτρη Κουτσουρίδη με την κολυμβήτρια μακρινών διαδρομών Ευγενία Τζαννίνη. Παρούσα και η περιφερειάρχης βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου που μετά από αίτημά της θα δοθεί η υποτροφία για τις σπουδές της Ζωής Τσομπανέλλη η οποία είναι η μοναδική απόφοιτος του Λυκείου Αγίου Ευστρατίου που πέτυχε στις πανελλαδικές εξετάσεις.
 
Η δράση «Αριστεία και Θάλασσες» απευθύνεται στους άριστους μαθητές των ακριτικών νησιών και σκοπό έχει την οικονομική τους ενίσχυση για την επιτυχή ολοκλήρωση των προπτυχιακών σπουδών τους και ακολούθως τη δημιουργία κοινότητας επιστημόνων με σκοπό τη συνέχιση του έργου της δράσης.
 
«Ευχαριστούμε τα μέλη της κολυμβητικής ομάδας που με την προσφορά τους δίνουν τη δυνατότητα στους νέους των ακριτικών νησιών μας να σπουδάσουν και να προσφέρουν με τη σειρά τους στην κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των νησιών μας» δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η κ. Καλογήρου σχετικά με τη χορήγηση της υποτροφίας.
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ