{ Εκπαίδευση }

Υποτροφίες έως 65% σε 17 κορυφαία Master's & ΜΒΑ του Mediterranean College σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, για ευρεία κατηγορία πτυχιούχων!

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Υποτροφίες έως 65% σε 17 κορυφαία Master's & ΜΒΑ  του Mediterranean College σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη,  για ευρεία κατηγορία πτυχιούχων!Για την Ακαδημαϊκή χρονιά 2019-2020 το Mediterranean College διαθέτει 100 Υποτροφίες σε 17 κορυφαία Master?s & ΜΒΑ του κορυφαίου βρετανικού Πανεπιστημίου στην Ελλάδα, University of Derby:

Πιστό στη βασική του φιλοσοφία για Αριστεία στην Εκπαίδευση (Excellence in Education), το Mediterranean College στέκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στους φοιτητές του και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να σπουδάσουν. 
 
Το 1ο Ιδιωτικό Αγγλόφωνο Κολλέγιο στην Ελλάδα στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειές τους με την παροχή υποτροφιών και προγραμμάτων επιδότησης σπουδών, έτσι ώστε να μπορούν να ολοκληρώσουν με επιτυχία το εκπαιδευτικό τους ταξίδι.
 
Για αυτό το λόγο προβλέπονται εξατομικευμένες οικονομικές διευκολύνσεις και εκπτώσεις  σε φοιτητές που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, καθώς και σε Εκπαιδευτικούς οι οποίοι πληρούν συγκεκριμένα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρονται υποτροφίες έως 65% σε:
 
Άνεργους
Πτυχιούχους Παιδαγωγικών & καθηγητικών σχολών
Υποψήφιους με καλές ακαδημαϊκές επιδόσεις
Υποψήφιους από ευάλωτες κοινωνικά ομάδες
 
Για την Ακαδημαϊκή χρονιά 2019-2020 το Mediterranean College διαθέτει 100 Υποτροφίες σε 17 κορυφαία Master?s & ΜΒΑ του κορυφαίου βρετανικού Πανεπιστημίου στην Ελλάδα, University of Derby: TOP-30 σύμφωνα με την επίσημη πανεπιστημιακή κατάταξη του Guardian για το 2019 (ανάμεσα σε 120 βρετανικά πανεπιστήμια).
 
ΜΒΑ Global
MBA Global Finance
MBA Global Shipping
MSc Marketing Management
MSc International Hospitality Management
MSc Advanced Computer Networks
MSc Big Data Analytics
MSc Mechanical Engineering and Design
MSc Civil Engineering and Construction
MA Inclusion & Special Educational Needs and Disability
MA Education: Leadership & Management
MA Education (TESOL): Teaching English to Speakers of Other Languages
MSc Counselling & Psychology in Educational Settings
MSc Applied Psychology: Clinical Psychology & Counselling
MSc Applied Psychology: Health Psychology & Counselling 
MSc Integrative Counselling & Psychotherapy 
MSc Adult Cognitive Behavioural Psychotherapy
 
Οι υποτροφίες καλύπτουν το 65% των διδάκτρων του Mediterranean College για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα (MBA, MSc, MA) της επιλογής των δικαιούχων.
Στην ενέργεια μπορούν να συμμετέχουν τελειόφοιτοι & πτυχιούχοι Πανεπιστημίων και ΤΕΙ της Ελλάδας ή του εξωτερικού, ανεξαρτήτως ειδικότητας και βαθμού πτυχίου. 
Βασικά κριτήρια επιλογής είναι ο βαθμός πτυχίου, η γνώση Αγγλικής γλώσσας, η εργασιακή/εθελοντική εμπειρία, οι διακρίσεις, καθώς και η σειρά προτεραιότητας στην υποβολή της αίτησης. 
Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίστηκε η  Κυριακή 30 Ιουνίου 2019. Πατήστε ΕΔΩ  για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής.
 
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ