{ Τελευταία νέα }

Ζέρβας: εντολή για αυστηροποίηση των πρωτοκόλλων για τον κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη

έκτακτη τηλεδιάσκεψη με Χαρδαλιά - Τσιόδρα - Τζιτζικώστα


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Ζέρβας: εντολή για αυστηροποίηση των πρωτοκόλλων για τον κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες να τηρούν ευλαβικά όλα τα μέτρα πρόληψης για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοιού

Εντολή για αυστηροποίηση των πρωτοκόλλων για τον κορωνοϊό έδωσε σήμερα Παρασκευή 7 Αυγύστου ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες να τηρούν ευλαβικά όλα τα μέτρα πρόληψης για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοιού, ενώ κάλεσε αντιδημάρχους και διευθυντές δημοτικών υπηρεσιών να παραμείνουν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο, προγραμματίστηκε νος κύκλος απολυμάνσεων στις εγκαταστάσεις όπου στεγάζονται διάφορες δημοτικές υπηρεσίες. Είχαν προηγηθεί απολυμάνσεις στο αμαξοστάσιο του δήμου και στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, σειρά πήρε το κτίριο της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης και το Σαββατοκύριακο θα ακολουθήσουν το δημαρχιακό μέγαρο και το κτίριο όπου στεγάζεται η Πολεοδομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση: «O Δήμαρχος Θεσσαλονίκης από την πρώτη στιγμή που άρχισε να καταγράφεται αυξητική τάση των κρουσμάτων στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και τις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ζέρβας είχε έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τον υφ. Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιά, τον εκπρόσωπο του υπ. Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.
Στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης ήταν η ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, αλλά και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκε και το ωράριο λειτουργίας των καφέ-μπαρ, ο συνωστισμός στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης, αλλά και η διοργάνωση της 85ης ΔΕΘ


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ