{ Τελευταία νέα }

Ζέρβας: Μήνυμα κατά του ρατσισμού, κατά των διακρίσεων, κατά της βίας


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Ζέρβας: Μήνυμα κατά του ρατσισμού, κατά των διακρίσεων, κατά της βίαςΜήνυμα προσήλωσης στις δημοκρατικές, στις ανθρωπιστικές αξίες, μήνυμα υπέρ της ανεκτικότητας, της αποδοχής του διαφορετικού έστειλε ο Δήμαρχος

Ένα ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού έστειλε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, μιλώντας σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου το απόγευμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή τον θάνατο του George Floyd, που συγκλόνισε την παγκόσμια κοινότητα.

«Θα ήθελα από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου της Θεσσαλονίκης να στείλω ένα μήνυμα. Μήνυμα κατά του ρατσισμού, κατά των διακρίσεων, κατά της βίας. Μήνυμα προσήλωσης στις δημοκρατικές, στις ανθρωπιστικές αξίες, μήνυμα υπέρ της ανεκτικότητας, της αποδοχής του διαφορετικού», επεσήμανε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, τονίζοντας: «Είναι αδιανόητο το 2020 να συζητάμε για αξίες που βρίσκονται και στον πυρήνα του δικού μας πολιτισμού, στον πυρήνα και των θρησκευτικών μας "πιστεύω". Θέλω να ελπίζω και εύχομαι τα ζητήματα αυτά φυλετικής βίας, μίσους και διαχωρισμών να περιοριστούν και ιδανικά να εκλείψουν».

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ