Ζέρβας για περιοριστικά μέτρα σε Θεσσαλονίκη: Πρόληψη για να αποφύγουμε τα περσινά (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού, στην Θεσσαλονίκη, μίλησε ο δήμαρχος   Κωνσταντίνος Ζέρβας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αηδονόπουλος: Ντροπή τα όσα συμβαίνουν στη Σταυρούπολη – Τι είπε για την παρέλαση και τον εορτασμό του Αγ. Δημητρίου

Όπως είπε θα υπάρξουν συγκεκριμένοι περιορισμοί όσον αφορά την απαγόρευση της μουσικής σε εστίαση και κέντρα διασκέδασης και απαγόρευση κυκλοφορίας 1 με έξι το πρωί.

«Τα κρούσματα ανέβαιναν συνεχώς τις τελευταίες ημέρες, ότι τόσο πολύ μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης,  αλλά στις περιφερειακές ενότητες μας. Στην Θεσσαλονίκη δεχόμαστε πολλές επισκέψεις από την περιφέρεια και έτσι υπάρχει κίνδυνος. Για να μην έχουμε τα περυσινά καθώς ο Οκτώβριο είναι ο μήνας  της Θεσσαλονίκης με εορτασμούς και παρελάσεις θα πρέπει να δράσουμε προληπτικά»

Επίσης πρόσθεσε ότι στόχος όλων να μην γίνουν τα νοσοκομεία αποκλειστικά για ασθενείς με covid και κάλεσε άπαντες να εμβολιαστούν καθώς όπως είπε ο μέσος όρος εμβολιασμού στη Θεσσαλονίκη, είναι μικρότερος από το μέσο όρο της Ελλάδας αλλά και τον αντίστοιχο της Αττική.

Για τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ της Σταυρούπουλης ο κ. Ζέρβας εξέφρασε τη θλίψη του και κατέκρινε τους υποκινητές των επεισοδίων γιατί επιχειρούν να λύσουν ταις διαφορές τους στον ευαίσθητο χώρο της παιδείας, ενώ κάλεσε όλους να λύσουν τις ιδεολογικές διαφορές τους μακριά από το χώρο των σχολείων.

Ο κ. Ζέρβας, αναφέρθηκε και στην ανάπλαση της πλατείας Αριστοτέλους λέγοντας ότι ζητήθηκε μέσω δημοσκόπησης από τους πολίτες να πουν τι θέλουν να αλλάξει και το νέο σχέδιο κινήθηκε βάση των ευρημάτων.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως