{ Τελευταία νέα }

Ζευγάρι από την Αιτωλοακαρνανία χαρίζει 1.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Ζευγάρι από την Αιτωλοακαρνανία χαρίζει 1.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέταιH Κανδήλα είναι από τα μεγάλα χωριά της περιοχής με πάνω από 1.000 μόνιμους κατοίκους, εντούτοις οι νέοι όλο και λιγοστεύουν.

Ζευγάρι ομογενών με καταγωγή από την Κανδήλα Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας  ανακοίνωσε έναν ασυνήθιστο τρόπο να γεμίσει ξανά το χωριό του με παιδικές φωνές.
Αποφάσισε σε κάθε οικογένεια που αποκτά παιδί και κατοικεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του να χαρίζει 1.000 ευρώ.
 
Την είδηση για το βοήθημα που αφορά τις νέες γεννήσεις και προσφέρει η οικογένεια Μούτου γνωστοποίησε η Τοπική Κοινότητα Κανδήλας της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας του Δήμου Ξηρομέρου με ανακοίνωσή της.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την κοινότητα Κανδήλας:
 
«Κάνουμε γνωστό στους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Κανδήλας ότι από τώρα και στο εξής κάθε παιδί που γεννιέται και του οποίου ο πατέρας είναι Κανδηλιώτης και κάτοικος Κανδήλας, θα παίρνει ως επιδότηση από το ζεύγος των ομογενών μας Γεωργίου και Ζωής Μούτου το ποσό των χιλίων ευρώ.
 
Αυτό θα είναι ένα βοήθημα στους γονείς για τα πρώτα έξοδα του νεογέννητου παιδιού τους.
 
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Κανδήλας ευχαριστούν θερμά τον κ. Γεώργιο και κ. Ζωή Μούτου γι αυτή την ευεργεσία στο χωριό μας και ευχόμαστε να υπάρξουν κι άλλοι μιμητές τους.
 
Καλή χρονιά σε όλους.
 
Για το Τοπικό Συμβούλιο Κανδήλας
Ο πρόεδρος
Στυλιανός Σιδεράς».
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ